Almanya'dan skandal Türkiye açıklaması!

İçişleri Bakanlığı terör örgütüyle bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle HDP'li başkanları görevden alarak yerine kayyım atamıştı. Kayyım atamaları terör örgütlerinin yuvası haline gelen Almanya'yı rahatsız etti.

Almanya'dan skandal Türkiye açıklaması!
Almanya'dan skandal Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 05.11.2019 06:03 GÜNCELLEME 05.11.2019 06:03
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Terör örgütlerinin yuvası ve merkezi haline gelen Almanya, Türkiye'nin iç işlerine burnunu sokmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı terör örgütleriyle bağlantısı bulunan HDP'li başkanları görevden alarak yerine kayyım atamıştı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kayyım atamalarından rahatsızlık duyulduğu kaydedildi. Teröristlere açıkça destek veren ve her fırsatta iç işlerimize burnunu sokan Almanya, Türkiye'ye demokratik seçim sonuçlarına saygı duyması çağrısı yaptı.

Alman hükümetinin İnsan Hakları Sorumlusu Bärbel Kofler, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin belediye başkanlarının görevden alınmasından endişe duyduklarını açıkladı.

Kofler yaptığı açıklamada, "Demokratik seçimlerin sonucuna saygı duyulması, işleyen demokrasinin ön koşuludur. Bu yüzden Türkiye’de seçilmiş belediye başkanlarının görevden alınması ve tutuklanmasını endişeyle izliyorum. Türkiye hükümeti, uluslararası düzeyde yerine getirmeyi taahhüt ettiği temel hukuk devleti ve insan hakları ilkelerinin gözetilmesi yönünde sorumluluk taşıyor. Demokratik katılım fırsatları azalınca eninde sonunda radikal hareketlerin bundan faydalanması tehdidi doğar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 35
  • bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sorumluluğumuz sadece kendimize cesareti olan ülke varsa hodri meydan it gibi ürüyeceğineze birazcık insan taklidi yapın kanı bozuklar
    Cevapla
  • rafet 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya iç işlerimize karışma teröristleri ülkenden çıkart. Türkiye Almanyanın bir eyaleti değil. saygı duyacaksın. her şartta terörle mücadele eden Türkiyenin önüne engel değil destek olacaksın. destek değil köstek oluyorsun. artık Türkiye hakkında hiç bir görüş bildirmeyiniz. teröristi koruyan kollayan himaye eden bir devletin Türkiyeye söyleyecek tek kelimesi yoktur.
    Cevapla
  • Trakyali amica 4 yıl önce Şikayet Et
    Terorustlere silah verirken bu insan haklari nerede idi pyd nin bir cocugu ve annesini evin icinde oldurdukten sonra yakarken nerede idi insan haklari orgutu gidip evin den kovulan suriyeli 3. 5milyon multeciler Le neden konusmuyor multecileri darp edip her seyini soyup sogana ceviren yunanistan ile niye konusmuyor ben diyorumki sicak buroda oturup hem kahveni ic hemde turkiye hakkina abuk subuk Konus daydi oradan herkez isine
    Cevapla
  • Oktay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün almanyada Türkiyenin nasıl olduğunu göreceksiniz it ürür kervan yürür
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Nereden nereye..üyesi olmaya çalıştığımız ab ye ve almanyaya, şimdi sadece nefret duyuyoruz. Çünkü demokrasimizi yıkmaya çalıştılar, teröre ve teröristlere destek verdiler, sürekli Türkiye düşmanlığı yaptılar.
    Cevapla
  • Alman kanı 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar Türkiye güçlendikce düşmanlıklarını artırdılar. Tam bir nazi almanyasına, yani fabrika ayarlarına geri döndüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada