Katar'dan 'Türkiye' açıklaması!

Katar, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısının ilişkileri geliştirme fırsatı sunduğunu açıkladı.

Katar'dan 'Türkiye' açıklaması!
Katar'dan 'Türkiye' açıklaması!
GİRİŞ 06.12.2023 09:03 GÜNCELLEME 06.12.2023 09:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile başkanlık ettiği Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'nın "iki ülke arasındaki stratejik ilişkileri değerlendirme ve ikili ilişkileri daha fazla ortaklıkla geliştirme fırsatı" olduğunu ifade etti.

Katar Emiri Şeyh Temim, sosyal medya hesabından, "Yüksek Stratejik Komitemizin dokuzuncu toplantısına kardeşim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başkanlık ettim" ifadesini kullandı.

Katar Emiri, "Toplantı, stratejik ilişkilerimizin düzeyini değerlendirme ve ikili ilişkileri, ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik entegrasyonun artmasına, ortak çıkarlarımızın gerçekleşmesine katkı sağlayan daha nitelikli ikili ortaklıklarla güçlendirme fırsatıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim, Doha'daki Lusail Sarayı'nda baş başa görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na başkanlık etmişti.

İki liderin huzurunda çeşitli alanlarda 12 işbirliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı Ortak Bildirisi imzalanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Taktiksel Yöntem 4 ay önce Şikayet Et
    Haber 7 aracılığıyla Türkiyemiz Adına Katar , Endonezya , Malezya gibi ülkelere batılı doğulu birçok ülkeden farklı savaş uçağı savainma sistemleri kendi adına aldırıp ortak tatbikat bahanesiyle bize getirmeliyiz yoksa bize niyetleri olumsuz
    Cevapla
  • Süleyman 4 ay önce Şikayet Et
    YANLIŞ BİLMİYORSAM TÜRKİYE 12 ANLAŞMA YAPMIŞ KATARLAMI HANGİ ÜLKEYSE ŞİMDİ GAZZEDEKİ KARDEŞLERİMİZ BU KADAR ZORDAYKEN BU ANLAŞMALARIN GAZZEDEKİ KABUSU YAŞAYAN KARDEŞLERİMİZE FAYDASI VARMI DERDİMİZ SADECE DÜNYA MI?DÜNYA GEREKİRSE ALLAHIN İZNİYLE YERLE BİR OLSUN KARDEŞLERİMİZDEN DEĞERLİMİ VAY VAY VAY HEM NE VAY GAFİLMİ OLDUk CAHİLMİ RABBİM ÖLMEDEN ŞU DERİN UYKUDAN KALKMAYI NASİP ET
    Cevapla
  • Koray Fırat 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet kurumlardan oluşur devletin kurumları inan bana senden benden daha yakından ve hassasiyet ile ilgilenmektedir fakat senin düşündüğün gibi devlet hiç bir zaman bir yere odaklanamaz. Aynı Erdoğan gibi geçen gün Yunanistandaydı yarın başka bir yerde her alanda yapılması gerektiğini yapıyor. Sen bu söylemin ile Erdoğan'dan başlayarak tüm devleti gafillikle ve cahillikle suçluyorsun.
    Cevapla
  • Mümin Hakkı 4 ay önce Şikayet Et
    Bu 12 anlaşma yapılmasa Gazze'deki ızdırap zulüm son bulurmuydu Süley-man??? Anlaşmanın içeriğini biliyor musun? Gazze diyerek bu anlaşmayı drmogoji ve hanaset ile eleştiren Müslüman mı yoksa Yahudi midir denilse %99 ihtimalle bir Siyonisttir derim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar