Kaliforniya Gazze'de ateşkes istiyor!

Yeni yıl için toplanan Kaliforniya meclisi protestolar sonucu kapandı.

GİRİŞ 04.01.2024 12:16 GÜNCELLEME 04.01.2024 12:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çarşamba günü Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde Filistin Gazze'de yaşatılan soykırım için protesto düzenledi. Protestoyu düzenleyen Anti-Siyonist grup Gazze'yi kana bulayan İsrail'i eleştirdi. Yeni yılı kutlamak için toplanan meclis protesto sonucu kapatıldı.

Her gül hayatını kaybeden binleri temsil ediyor

GAZZE YAŞASIN!

Uzun bir süre ardından toplanan Kaliforniya meclisinde oturum başladıktan sonra düzinelerce protestocu Meclis salonlarına akın etti. Toplanıp sloganlarıyla başladılar. Ellerinde "Yahudiler, İsrail'in Filistin'deki soykırımı için ABD fonu olmadığını söylüyorlar" ifadelerinin yer aldığı sekiz adet kırmızı siyah pankart açtılar. "Hemen ateşkes", "Bizim adımıza değil" ve "Gazze yaşasın" sloganları attılar. 

OTURUMUN ZAMANINI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR

Protestocular, salondaki duruşmayı yöneten Meclis üyesi Jim Wood, D-Healdsburg'un düzen çağrısı yapması ve ardından ara vermesi sırasında şarkı söylemeye devam etti. Milletvekillerinin çoğu salondan çıktı ancak birkaçı kaldı. Yaklaşık 10 dakika sonra Wood oturumu Perşembe gününe erteledi.

 

 

KAYNAK: HABER7
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Müslüman 3 ay önce Şikayet Et
    İnkarcıların kendi rahatlıklarını düşünmediği bir gün bile yok...Okyanuslar taşarken gök gürlerken taş gibi dolular yağarken yer yarılıp heyelanlar olup yerin dibine gömülürlerken bunca felaketin olması inkarcıların özgürlük adı altında her pisliği yapmalarına engel çıkarıyor şeytan da şeytan yanlılarının rahatsız olmaları yine bencillik ve kibirlilikten başka birşey olamaz
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Amerika bombaları silahları ile Gazze'de katliamlar yapılıyor. Amerika büyük şeytan. Roma'daki Yahudi Papa Yahudi'dir. Amerika İngiltere Avrupa şeytanları Ukrayna'yı İsrail'i ve Yunanistan'ı yem olarak kullanıyor büyük İsrail devleti kurmak için. Oyun büyük. Milletçe savaş düzenini alalım derim yoksa zayiat çok olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir