İsrail işgal güçleri Nablus'ta üniversite basıp 25 öğrenciyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan En-Necah Üniversitesi'ne baskın düzenleyerek 25 öğrenciyi gözaltına aldı.

İsrail işgal güçleri Nablus'ta üniversite basıp 25 öğrenciyi gözaltına aldı
İsrail işgal güçleri Nablus'ta üniversite basıp 25 öğrenciyi gözaltına aldı
GİRİŞ 15.01.2024 10:15 GÜNCELLEME 16.01.2024 10:57

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail işgal güçleri, sabah erken saatlerde Nablus'taki Necah Üniversitesi'ne baskın gerçekleştirdi.

Üniversitenin güvenlik personelini alıkoyarak darbeden İsrail güçleri, 25 öğrenciyi de gözaltına aldı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarında da artış yaşanıyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail güçleri ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 352 Filistinli hayatını kaybetti, 5 bin 875 Filistinli gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti