Yunan medyasında dikkat çeken Türkiye analizi: Türkiye'nin gücü gözardı edilemez

Yunan Skai TV, Türkiye’nin savunma sanayiinde yaptığı yerli ve milli atılımlarla ilgili övgüler yağdırarak, "Türkiye'nin gücü gözardı edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

GİRİŞ 22.01.2024 18:49 GÜNCELLEME 22.01.2024 19:08
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde savunma sanayisinde son yıllarda dünyada eşi benzeri görülmemiş bir atılım yapan Türkiye'nin yerli ve milli gücü komşu Yunanistan'ın gözlerini kamaştırdı.

Yunanistan’ın Skai televizyon kanalındaki sabah programında Türk savunma sanayiinin yerli ve milli ürünlerine övgüler yağdı; "Türkler savunma alanında atılım yapıyor, büyük projeler planlıyor." denildi.

Savunma alanında atılımlar yapan Türkiye'nin büyük projeler planladığı vurgulandı, hepsinin yerli üretim olduğunun altı çizildi.

Skai Televizyonu yorumcusu Manolis Kostidis, Türkiye’nin donanmanın yanı sıra hava kuvvetleri için de projeler hazırladığını hatırlattı, “Belki F-35 almıyorlar ama yüzlerce SİHA ve KAAN’a sahip olduklarını unutmayalım.” dedi.

Programda Türkiye'nin insansız hava aracı ile denizaltı ürettiği de anlatıldı, bütün bunlar üst üste konduğunda Türkiye'nin gücünün gözardı edilemeyeceği vurgulandı.

Programda Türkiye'nin atılımları arasında ilk Türk astronotun uzaya gittiği de hatırlatıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Cesur AdAm 3 ay önce Şikayet Et
    Orada 20-25 oranında Türk var onları el altından organize etmeliyiz Müslümanlar dünyanın her yerinde Önce DİNİNE/Dili, Sonra Ticaret, Sonra SİYAETTE MUTLAKA OLMALI, Türkler orada 2 en kötü 3 parti olabilir, zeki çoçuklar alınıp türkiyede okutulmalı eğitilmeli. halk Zaten Türkiyeye duşman değil, kolay ikna edilebilir. Yunan sınırına Serbest bölgeler kurulup türk malları yunana satılmalı
    Cevapla
  • bülent 3 ay önce Şikayet Et
    bunu içimizdekilerde bi görebilse
    Cevapla
  • Das 3 ay önce Şikayet Et
    Nato da Yunanistan ile ortakiz müttefikimiz yunanistan düsman tutumundan vaz gecmeli
    Cevapla
  • Cemal 3 ay önce Şikayet Et
    Daha son sözümüzü dünyaya söylemedik bekleyin ve görün kanımızın son damlasına kadar savaşacağız inşaallah
    Cevapla
  • Recep- 3 ay önce Şikayet Et
    Bu MiLLET size rağmen er yada geç hatta yakın zamanda layık olduğu yerde olacak işte sizi ozaman daha iyi değerlendireceğiz. İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...