İsrail'den son dakika Lübnan açıklaması! Savaş hazırlığını resmen ilan ettiler

İsrail ordusu, Lübnan'a karşı kuzey cephesinde tabur düzeyinde şehir muharebesi ve gerçek mühimmatla savaş eğitimi hazırlıklarını artırdığını duyurdu.

GİRİŞ 28.01.2024 00:15 GÜNCELLEME 28.01.2024 09:36
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Son dakika savaş haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail'den Orta Doğu'da yeni bir savaşın kapılarını aralayan açıklama geldi.

İSRAİL LÜBNAN'A KARŞI SAVAŞ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

İsrail ordusunun açıklamasında, savaş hazırlıklarının Kuzey Bölge Komutanlığı tarafından geçen hafta yapıldığı, müfrezelerden başlamak kaydıyla, piyade ve istihkam birlikleri, tankçı ve topçuların da katıldığı taburlar düzeyinde birliklere yoğun eğitimler verildiği belirtildi.

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze saldırısından önce yaptığı gibi Lübnan sınırına yakın bir bölgede askeri tatbikat gerçekleştirdi.

İsrail askerleri hem bölgeye yığınaklarını artırmaya başladı.

İsrail'den son dakika Lübnan açıklaması! Savaş hazırlığını resmen ilan ettiler

İSRAİL 'HİZBULLAH GERİ ADIM ATMAZSA BEDELİNİ LÜBNAN ÖDEYECEK' DEMİŞTİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Savunma Bakanı Yoav Gallant birçok kez, kuzey sınırı ötesinde Lübnan'daki Hizbullah güçlerine karşı savaş açılmasına dair açıklamalarda bulunmuştu.

İsrail'den son dakika Lübnan açıklaması! Savaş hazırlığını resmen ilan ettiler

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın geri adım atmaması halinde bunun bedelini tüm Lübnan'ın ödeyeceğini kaydetmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 156
  • Malüma 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi başını yersin inşallah, katil sürüler,
    Cevapla
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    İsrael ürdüne tek başına saldıramaz arkasında eşkiya ülkeler abd..ve Avrupa kışkırtmasınla saldırıyor bunu Türkiye olarak kırmızı çizgimiz olmalıdır ...bizler dikkat etmemiz lazım ürdüne saldırmak ...suriyele komşu olmak demektir yani yani amarikan hizmetçisi pkk ypk sınır olmak ...dış ülkeler israil tamda bunu istemektir...yani Türkiye ye saldırmak bölgeden toprak almak
    Cevapla
  • Tolga 2 ay önce Şikayet Et
    ukraynadan gelen birliklerde orada
    Cevapla
  • Yaşlı adam 2 ay önce Şikayet Et
    Kuduz köpek her tarafa saldırıyor
    Cevapla
  • FELAKET 2 ay önce Şikayet Et
    İsrail gazzeyi ele geçirirse bütün dünyayı ele geçirir. Özellikle abd nin hiç şansı yok. çünkü en çok abd ve avrupada örgütlendiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı