Biden’dan bir yeni gaf daha: Trump Başkan!

Yakın zamanda Beyaz Saray’daki bir toplantıda yer almayan bakana seslenen ABD Başkanı Joe Biden, gaflarına bir yenisini eklediği konuşmasında mevcut başkanın Trump olduğunu söyledi.

Biden’dan bir yeni gaf daha: Trump Başkan!
Biden’dan bir yeni gaf daha: Trump Başkan!
GİRİŞ 28.01.2024 22:34 GÜNCELLEME 28.01.2024 22:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güney Carolina'daki Demokrat Parti yemeğinde selefi Donald Trump'ı ‘mevcut’ ABD Başkanı olarak nitelendiren Biden, “Amerikalı tüketicilerin ekonomiye yeniden güven duyacaklarına dair gerçek kanıtları yakında göreceğiz. Bunu başka kimin göreceğini biliyorsunuz: Donald Trump! Geçenlerde ne dediğini gördünüz mü? Ekonominin bu yıl çökmesini istediğini söyledi. Tanrı mevcut başkan Trump’ı affetsin” ifadelerini kullandı.

Hatasını anlayan Biden, daha sonra Trump'ı ‘eski başkan’ olarak nitelendirdiği konuşmasının devamında, hiçbir Amerikalının ülke ekonomisinin çökmesini istememesi gerektiğine işaret etti.

Biden ayrıca Trump'ın bazı sözlerinin kendisini öfkelendirdiğini de vurgularken, sinirlerine hakim olamadığı için özür diledi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu yaratık Robot mu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bence bu numara yapıyor
    Cevapla
  • Kudüs-2025* 2 ay önce Şikayet Et
    Gidicisin gidici
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı