Komşu'da korkunç aile katliamı: 12 akrabasını öldürdü!

İran'ın Kerman eyaletinde 30 yaşındaki bir genç, aile içi sorunlar nedeniyle kadın ve çocukların da aralarında olduğu 12 akrabasını silahla öldürdü.

Komşu'da korkunç aile katliamı: 12 akrabasını öldürdü!
Komşu'da korkunç aile katliamı: 12 akrabasını öldürdü!
GİRİŞ 18.02.2024 01:13 GÜNCELLEME 18.02.2024 01:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İran'ın güneyinde yer alan Kerman eyaletinde aile faciası yaşandı. 30 yaşındaki genç, yaşanan aile içi sorunlar nedeniyle babası, kardeşi ve eşinin kardeşi de dahil 12 akrabasını silahla vurarak öldürdü.

Olaya ilişkin açıklama yapan Kerman Eyaleti Emniyet Müdürü Nasir Ferşid, "Eyalete bağlı Faryab şehrinin kırsal kesimlerinde yaşayan 30 yaşındaki İranlı genç, ailesiyle yaşadığı tartışma sırasında akrabalarından 12 kişiyi kalaşnikof silahıyla öldürdüğü ve olay yerinden kaçtığı belirlendi. Olayın ardından başlatılan arama çalışmalarında yeri tespit edilen zanlı, yakalama operasyonu sırasında çıkan çatışmada vurularak öldürüldü. Öte yandan cinayette kullanılan ve polis memurlarına ateş ettiği silah da ele geçirildi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • YETER ARTIK 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah kendi kendilerini yok ederler iran ortadoğunun başına beladır
    Cevapla
  • Adilce 2 ay önce Şikayet Et
    Bu haberden bize ne haber bulamadıysanız gidin Filistin’i akşama kadar haber edin
    Cevapla
  • Avikzir 2 ay önce Şikayet Et
    Biz olsak 5 yıldızlı otelde ömür boyu bakarız
    Cevapla
  • Ali Bey 2 ay önce Şikayet Et
    sonu iyi olmuş ölmeseydi büyük acı vardı geride kalanlar dert içinde kalırdı cinayet zanlısının ölmesi herkesi rahatlattı
    Cevapla
  • Oğuz Karakaya 2 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapan cahiller haberi okumamış bile. Biz bu insanlar ile aynı dünyayı paylaşmak zorundayız. Allahım iftiracı ve zancı böylelerini tez zamanda yanına al.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı