İsrail güçleri Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah hedeflerini vurdu

Lübnan Ulusal Haber Ajansı'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları Lübnan'ın güneyindeki Ghazieh kasabasına hava saldırısı düzenledi

İsrail güçleri Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail güçleri Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah hedeflerini vurdu
GİRİŞ 19.02.2024 18:29 GÜNCELLEME 19.02.2024 19:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail ordusu, Lübnanın güneyindeki çeşitli bölgelere hava saldırıları düzenledi.

Ordudan yapılan açıklamada savaş uçaklarının Dhayra, Aitaroun ve Odaisseh kasabalarındaki Hizbullah altyapısını vurduğu belirtildi.

Bir hava saldırısı da Ayta ash-Shab'daki bir Hizbullah binasını hedef aldı.

Saldırılar Tel Aviv'in, Aşağı Celile'de açık bir alanda insansız hava aracı saldırısı düzenlendiğini bildirmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Lübnan'daki Hizbullah Hareketi'ne yakınlığıyla bilinen Al Mayadeen TV'nin geçtiği habere göre ise İsrail'e ait savaş uçakları sahil kenti Sayda'nın güneyinde yer alan Gaziyye'yi hedef aldı.

Lübnan resmi ajansı NNA geçtiği haberinde, İsrail'in Gaziyye saldırısında bir aracı hedef aldığını ve olay bölgesine ambulansların sevk edildiği kaydedildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Veysel...... 2 ay önce Şikayet Et
    Gerekirse aç kalalım kuru ekmek yiyelim ama güçlü ve çok katmanlı bir hava savunma sistemlerimiz olsun Hava savunma sistemleri olmayan ülkelerin halleri ortadadır
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    eliniz armutmu topluyor Lübnan
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Vursunn kimeneki birdevlet israile bişey diyediliyomu karşı cevap hakkını kullanıyorum yooo oda vuruyor bukadar basit
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu lübnan denen memlekette uçaksavar yada başka ateş eden bişeyler yokmu be arkadaş arada bi tanede siz vurun bu kadar da şamar oğlanı olunmaz ki..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri