İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba imha edildi

Belçika'daki Koksijde sahil kentinde İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bir uçak bombası bulundu. Bomba kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.

İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba imha edildi
İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba imha edildi
GİRİŞ 01.03.2024 11:30 GÜNCELLEME 01.03.2024 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belçika'da İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 100 kiloluk bir bomba sahilde kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.

Belçika polisi, Kuzey Denizi kıyısında bulunan Koksijde sahil kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir uçak bombası bulunduğunu duyurarak 100 kiloluk bombanın sahilde kontrollü bir şekilde patlatıldığını açıklamıştı. Açıklamada, "Bu sabah Koksijde'deki Queen Elisabeth Enstitüsü yakınındaki sahilde büyük bir uçak bombası bulundu." denilmişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Kirlilik 1 ay önce Şikayet Et
    Çoğunu denizlere atmışlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!