Zelenskiy'den Türkiye'ye kritik ziyaret!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin bugün Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

GİRİŞ 07.03.2024 22:23 GÜNCELLEME 08.03.2024 09:50
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ziyaret kapsamında Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşın seyri, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın devam etmesine ilişkin temaslardaki son durum, bölgede kalıcı barış arayışları konularının ayrıntılı bir şekilde ele alınacağı belirtildi.

TÜRKİYE VE UKRAYNA İLİŞKİLERİ GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuğu Zelenskiy arasında Türkiye ve Ukrayna ilişkilerinin de görüşüleceği bildirildi.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Zelensky şaklaban komik rollerinde tv programları yaparken " Osmanlı'yı simgeleyen fes takan Türk kültürüyle alay eden bir PALYAÇOYDU. Şimdi ise ABD'nin bir kuklası olarak Rusya ile savaşa sürükleyip ülkesinin insanlarını sığınaklarda aç susuz yaşamaya mahküm eden GADDAR siyasetçi görüntüsünde..
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler ile Ruslar danışıklı dövüş yapıyorlar. Ukrayna oyunun bir parçası. Dünyanın desteğini alan Ukrayna Yahudiler ile birlikte hareket ediyor. Bu şu anlama geliyor Ruslar bir taraftan Yahudiler bir taraftan emellerine ulaşmak için mücadele veriyor. Tarihte Ermeniler ve Fransızlardan yediğimiz kazık ne ise aynısı uzak durmak bizim lehimizedir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    karşılayana bak karşılanana bak bu bir hakarettir aslında
    Cevapla
  • Alı 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudi yetmesi alçak
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    ABD; AB'yi Ukrayna Krizi bahanesiyle Rusya üzerine salma, kafa kafaya vurdurma dalaştırma çabasındadır. Ukrayna’yı uçbeyi gibi Rusya ile dalaştıracak şekilde Rusyanın bağrına sokup diğer taraftan da Isveç ve Finlandiya’yı da NATO’ya sokma stratejisi ile savaşı genişletip tıpkı “Saddamla İran’ı 8 sene savaştırdığı” uzak ABD kıt’asında göbeğini kaşıma hesabındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!