TIR dolusu silah ele geçirildi

Adana'da bir TIR dolusu, roket atar, füze, bomba ve silah ele geçirildi. TIR şoförü gözaltına alındı.

GİRİŞ 07.11.2013 11:56 GÜNCELLEME 07.11.2013 16:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adana'da bir TIR dolusu, roket atar, füze, bomba ve silah ele geçirildi. TIR şoförü gözaltına alındı.Adana polisi, sabah saatlerinde yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine Metal Sanayi'ndeki bir işyerine baskın yaptı.

Takibe alınan Konya plakalı TIR, sanayi sitesine gelince durdurulup narkotik köpeklerle arama yapılmak istendi. Ancak dorsesi açılan TIR'da adeta bir cephanelikle karşılaşıldı. Roket, füze, el bombası ve çeşitli çap ve markada silah olduğu ileri sürülen TIR'ın çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Terörle Mücadele Şubesi ve Bomba imha ekiplerinin kontrolünde TIR, eskortlarla Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü.

Merkezin çevresinde de önlem alan polis, buraya kimseyi yaklaştırmadı. TIR'ın burada boşaltılıp, silahların envanterinin çıkartılacağı öğrenildi.İsmi açıklanmayan TIR şoförü gözaltına alınırken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • zararkes 10 yıl önce Şikayet Et
    ihtilal öncesi . Aynı manzaralar ihtilal öncesinde de vardı. birilerine giden silahlar o zaman kaos amacıyla kullanılmıştı. Dikkat etmeli
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Biloo belki de hep içerdeydi. dışardan geldiği ne malum
    Cevapla
  • Metin Türkoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Altından neler çıkar neler. iyicene arastırılsın
    Cevapla
  • yusuf tekil 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu istihbaratin basarisidir. Bir Tir dolusu cephane ne demek,Turkiyede kullanilmiyacagini biliyoruz diyor sayin valimiz,nerden biliyor muneccimmi kendisi.isimiz ihbaha kaldiysa yandik.Bu is bu kadar basit degil vede ihbarla yakalandigini sanmiyorum,bu istihbaratla oldu ama acik vermemek icin ihbar deniyor.
    Cevapla
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    ....... iyide bu tir bu yuk ile iceri nasil girdi?? yani ihbar olmasa adamlar iceri elini kolunu sallayarak atom bombasi bile sokarmi yani??? isimiz sadece ihbara kaldi ise biraz zor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu