Cam kavanoza kapatılan akrep bakın ne yaptı! / İZLE

Bir eve giren ve daha sonra ev sahibi tarafından farkedildikten sonra cam kavanoza sıkıştırılan akrep, kurtulamayacağını anlayınca kendini defalarca sokarak canına kıydı.

GİRİŞ 21.04.2014 23:17 GÜNCELLEME 22.04.2014 05:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

O anlar ise ev sahibinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR 6
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    KAVONOZDAKİ AKREP. İnsanoğlunun kendinden daha zalim ve acımasız olduğunu ,belki acımasızca işkence ile öldürüleceğini biliyormuş gibi davranmış.
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlari bogarak. ve iskence yaparak öldürenleri ALLAH afedecekmi ? siz en iyisi bunu düsünün ??? hayvancagiz son nefesinde can cekisiyor adeta. kendisini zehirlemesi son care olarakmi yoksa bilinci disindami olduguna karar veremeyiz cünkü gercekten ne oldugunu bilemiyoruz. ancak tahmin ediyoruz. fakat kesin olan sonuc. bu hayvancagiza bu iskenceyi yapan kisinin bir cani oldugu.
    Cevapla
  • MEHMET AVCI 10 yıl önce Şikayet Et
    HAVASIZLIKTAN ÖLMÜŞE BENZİYOR. Kavanozun kenarlarına dikkatlice bakın içeriye hava girişini engellemek için bir sıvı var. Zehirli bir sıvıda olabilir.
    Cevapla
  • Mustafa ETİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Fark nedir?. Akrep, Rabbıyla olan ahdine uygun hareket ediyor. Onu bir kavanozun içine hapsedenler ise Rablarıyla olan ahidlerine aykırı hareket ediyorlar.
    Cevapla
  • mortaReis 10 yıl önce Şikayet Et
    İntihar.... Şerefli bir ölüm değildir. İntihar, şeytanın insanları kandırıp, en kötüyü iyi bir şeymiş gibi gösterdiği birçok şeyden biridir. İntihar, zorluklara karşı direnmeyip sabretmeyip, yaptıklarının sonucuna katlanamayıp korkak bir şekilde kendi canına kıyarak kaçmaya çalışmaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti