Bedellide ücret 15, yaş 25 talebi

Bedelli askerlik beklentisi içerisindeki yükümlüler heyecanla çıkacak haberi bekliyor.

Bedellide ücret 15, yaş 25 talebi
Bedellide ücret 15, yaş 25 talebi
GİRİŞ 02.09.2014 09:13 GÜNCELLEME 02.09.2014 09:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve devir-teslim töreninin tamamlanmasının ardından, bedelli askerlik beklentisi içerisindeki yükümlüleri heyecan sardı.

BEDELLİ ASKERLİK DERNEĞİ KURULDU
Beklenti altındaki yükümlüler sosyal medyada başkanlığını İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür Niflioğlu’nun yaptığı dernek çatısı altında toplandı.

Dernek, bedelli askerliğin “25 yaş üzerine ve 15 bin TL ödeme” kriterleriyle uygulamaya konulması beklentisini açıkladı.

ÇANKAYA’YI İLANLA SÜSLEYECEK

“Temel amacımız resmi, hesap verebilir ve denetlenebilir bir yapıyla bedelli askerlik konusunda yasal adım atılmasını sağlamaktır” açıklamasını yapan dernek, ikinci sloganını da “Bedelli askerlik benim hakkımdır” yönünde belirledi.

Dernek ilk iş olarak Çankaya Köşkü çevresindeki reklam panolarını kiralayarak Erdoğan’ın dikkatini çekecek ilanlar verecek.

Ardından kitapçık bastırarak bakan, milletvekili, medya ve sivil toplum örgütlerine gönderecek.

Ankara’da Başbakanlık’a yakın merkezi bir noktada Bedelli Askerlik İrtibat Bürosu kurulacak.

YORUMLAR 7
  • TARSUS 9 yıl önce Şikayet Et
    işimizi gücümüzü çocuğumuzu bırakıp askere gitmek develete ciddi bir yük olur.... bence baksınlar, bir kişinin tabiri uygunsa ne zamandır sigortası işliyor, ne zaman evlenmiş ve eğer çocuğu var ise bu kişilere bedelli askerlik kesinlikle çıkmalı. eğer bir kişi işsiz ise, bekar ise bu kişiyi askere teşvik edip ayrıca 5-6 ayda olsa min aylık 1000 TL civarı bizlerin vermiş olduğu para ile maaşa bağlanmalı diye düşünüyorum.o zaman kimse rahatsızlık çıkarmaz herkesin gönlü olur. tabi bu durumu artık şehit gelmiyor anlayışı doğrultusunda yazıyorum. yoksa savaş yada terör durumu söz konusu ise daha önce bedelli yapanları dahil askere çağrılması gerekir. !!!!!
    Cevapla
  • ali aksan 9 yıl önce Şikayet Et
    o kadar ucuz olursa kimse askere gitmez. parası olan zaten gitmez olmayanda banka kuyruğuna girer yine gitmez.30dan aşagı olmamalı ben askerdeyken bile nöbet tutacak asker bulunmadığından çarşıya çıkamıyorduk.vay be benim şehit anası anamda ağlasın dursun
    Cevapla
  • zUBEYDE hANIM 9 yıl önce Şikayet Et
    30/30. Henüz 2 yıl önce yapılan 30 yaş 30 bin in tutmadığını gördük. Bu defa bari düzgün bir şey çıksa da sürekli bvedelli konuşmasa halkım.
    Cevapla
  • Furkan Kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli askerlik kesinlikle bir ihtiyaçtır.. Acilen gündeme gelmesi gerekiyor. Yoksa birileri yakalanıp askere gidecek birileri bedelli ye başvurup düzeini bozmayacak
    Cevapla
  • bedelli lütfen 9 yıl önce Şikayet Et
    Seçilmiş Cumhurbaşkanımız. Seçilmiş Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bütün yetkililer.. Lütfen duyun sesimiz... Sayımız milyona yakın , ailelerimizle en az 3,5 milyon kişiyiz ve dört gözle sizlerden gelecek haberi bekliyoruz... 25 yaş 15bin bedel eminim profesyonel orduya geçiş için de bi milat olacaktır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklanma istemiyle Hakimliğe sevk edildi
Bakan Bayraktar Gabar için tarihi açıkladı! Günde 50 bin varil çıkarılması hedefleniyor!