İstanbul'da yoğun kar yağışı

İstanbul'da beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren başladı. Sabah saatlerinde ise kar yağışı etkisini artırmaya başladı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı
İstanbul'da yoğun kar yağışı
GİRİŞ 10.02.2015 04:22 GÜNCELLEME 10.02.2015 08:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un yaptığı uyarıların ardından, beklenen kar yağışı gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Dün akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur, saat 01.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Kısa sürede yollar, yeşil alanlar, binaların çatıları ve park halindeki araçların üzeri beyaza büründü; kartpostallık görüntüler oluştu.

Kar yağışı İstanbul genelinde etkisini sürdürürken; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tuzlama ve kar küreme araçları da, daha önceden belirlenen ana arterlerde hazır bekletiliyor. 

Sabah saatlerinde ise kar yağışı etkisini artırdı. Bazı vatandaşlar temkinli davranıp kendi araçlarıyla trafiğe çıkmak yerine toplu taşıma araçlarını tercih etti. Buna rağmen trafikte yoğunluk yaşanıyor.

YORUMLAR 4
  • Emir 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tatil yapın Vali Vasip Şahin lütfen
    Cevapla
  • fuat 9 yıl önce Şikayet Et
    okul tatil olsun vali amca lütfen fuat kayaoğlu
    Cevapla
  • istanbullu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben ist. göbeğinde otuyorum hanii kar nerede ?.. amma beklemiyor değiliz kar yağsın mikroplar kalksın kartopu oynayacağız otoparkta:))
    Cevapla
  • İstanbul 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarın okullar tatil mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vatandaşın sesine kulak verildi! 3 defa yakalanan firmalar kapatılacak
Kupayı yarım görenler şaşırıyor! Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde tarihi olay!