PKK'nın karargahı basıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda teröristlerin karargah gibi kullandıkları ev ortaya çıkartıldı.

PKK'nın karargahı basıldı
PKK'nın karargahı basıldı
GİRİŞ 01.03.2016 11:07 GÜNCELLEME 01.03.2016 12:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İdil'de PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla  tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal  güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik  güçlerince başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam  ediyor. 
 
TSK ve emniyet unsurlarınca yürütülen müşterek operasyon, Yeni  Mahallenin teröristlerden arındırılmasının ardından Turgut Özal Mahallesinde  yoğunluk gösteriyor. Mahallede güvenlik güçlerinin ilerleyişi sürerken zaman  zaman teröristlerle sıcak temas sağlanıyor.
 
Terör örgütü mensuplarının tuzakladığı patlayıcıları imha eden  güvenlik güçleri, teröristlerin kullandığı evlerde de arama yapıyor. Bu kapsamda,  teröristlerin Turgut Özal Mahallesinde karargah olarak kullandıkları ev ortaya  çıkartıldı. Patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda mühimmat ele geçirilen evin  yakınına tuzaklanan uzaktan kumandalı patlayıcı düzeneği güvenlik güçlerince  etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR 8
  • Nrk 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK milleti elbet bu soysuz kanı bozukların kökünü kurutacak ALLAHIN izniyle her nekadar arkalarında dış güçler olsada bize farketmez biz Osmanlı evlatlarıyız.
    Cevapla
  • Cizreli 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK uzatmaları oynuyor yakında emekli olacak, ABD gorevi pyd ye devredecek. Çünkü Türkiye gibi islam davasını sahiplenen tek ülke olmasından dolayı başka çakalları üzerimize salacaklar. Suriye deki 5 yıldır devam eden savaşın tek amacı ve hedefi Turkiye'yi içten yıkmak ve müslümanları öldürmek. PYD pkk nın makyajlı kasası ama markası aynı. Allah zalimleri elbette yenecektir.
    Cevapla
  • salih01 8 yıl önce Şikayet Et
    bitecek etekleri çıkıcak başka yolu yok...
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    yalnız idilde nusaybinde surda dağlarda değil Kuzey Iraka kadar girilip inlerindede yok edilmelilerki bitsinler, Ardından şehirlerimizdeki yandaşlarında sıra !haydin aslanlarım !! bana bir akademisyen bırakmayı unutmayın !onun cezasını ben verecem !
    Cevapla
  • TuğruL 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK ha bitti ha bitecek'le geçti ömrümüz..
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk dediğin 3-5 çapulcu değil ki, arkasında yedi düvel var. Kolay mı bitirmek. İran+Esed Suriye'de 5 yıldır bir Türkiye'nin desteklediği muhalifleri bitiremedi de işin içine mecbur rusya da girdi. pkk dediğin örgütü başta rusya, avrupa, iran, abd gibi birçok ülke destekliyor. çalışacağız, dua edeceğiz ve sonuna kadar Hükumetimiz ile Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!