Vatandaşlar güçlükle kurtardı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampus alanında köpek dehşeti yaşandı. Köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Murathan Barkın yaralandı.

Vatandaşlar güçlükle kurtardı!
Vatandaşlar güçlükle kurtardı!
GİRİŞ 21.05.2016 14:44 GÜNCELLEME 21.05.2016 14:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Van YYÜ Kampusu'nde başı boş köpekler öğrenci ve personelin korkulu rüyası oldu. Dün üniversitenin sosyal tesislerinin bulunduğu bölgede oynayan 5 yaşındaki Murathan Barkın başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Bir anda köpeklerin arasında kalan, başından ve vücudunun birçok yerinden ısırılan minik Murathan'ı çevredeki vatandaşlar köpeklerden güçlükle kurtardı.

Köpekler aralarına aldıkları minik Murathan'ın kafa derisi ve vücudunun birçok yerini de ısırarak yaraladı. Ağır yaralı olarak annesi tarafından YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne getirilen Murathan Barkın'a ilk müdahele yapılarak kafasının birçok bölgesine dikiş atıldı.

YORUMLAR 21
  • kel vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Van belediyesi belli ne oldukları ağa babalarına yardım etmekten şehire sıra mı gelir . Van halkı uyanmalı Hatta tüm Kürt halk uyanmalı
    Cevapla
  • bi tavsiye 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır bu sorun var orada. sorunu çözmesi gerekenler belli!
    Cevapla
  • tea 7 yıl önce Şikayet Et
    hayvan severler ve insan sevenler nerede şimdi......
    Cevapla
  • fotosentez 7 yıl önce Şikayet Et
    hdppnın beledıyelerı ıslerını yapmadıgı ıcın, yanı teroru nasıl destekleyeceklerıyle ugrastıkları ıcın bu ıslerle ılgılenmezler, koskoca van ılınde barınakmı yok, yok varda ılgılenınımı yok, o kampusun etrafındankı bası bos hayvanları oradan kaldıracak bır tane yetkılımı yok ? ama terorıste yardım etmeye gelınce ıs sanırım her turlu ımkanları var ! yazıklar olsun sıze ! cocuk ne hale gelmıs ! nerde bu pkklı hdp vekıllerı ! hastaneye gıdıp o cocuktan helalık alsınlar namusları varsa
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Olayın olduğu kampüste yaşayan bir personelim. Yukarıdaki bazı yorumlara bakıyorum da bazıları için insan hayatı köpeklerinkinden daha değersiz. Acaba bu olay sizin, çocuğunuzun veya bir yakınınızın başına gelse aynı yorumları yapabilecek misiniz. El insaf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti