Ankara'da yarın okul tatil olur mu? Ankara kar tatili haberleri

01 Aralık perşembe Ankara'da okul var mı? Ankara'da etkili kar yağışı olması sebebiyle okulların tatil olması gündeme geldi. Peki Ankara'da okullar tatil olacak mı? İşte 01 Aralık günü itibariyle okulların tatil olmasıyla ilgili haberler

Ankara'da yarın okul tatil olur mu? Ankara kar tatili haberleri
Ankara'da yarın okul tatil olur mu? Ankara kar tatili haberleri
GİRİŞ 30.11.2016 11:00 GÜNCELLEME 30.11.2016 11:01

Ankara'da 01 Aralık perşembe günü hava koşullarının kötü olması sebebiyle okulların tatil olması gündeme geldi. Valilik'ten henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın şuanda Ankara'da okulların tatil olmasıyla ilgili resmi bir bilgi gelmedi. Ankara'da okulların tatil olmasıyla ilgili gelişmeleri haber7.com'dan takip edebilirsiniz.

ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK? KAR VAR MI?

ANKARA hava durumu meteorolojinin açıklaması tuttu ve Ankara'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Kar yağışı şiddetini yarın düşürecek ve haftasonu kar yağışı tekrar başlayacak. Ankara'da haftanın en düşük sıcaklığı cuma günü hissedilecek. Sıcaklık değerleri -5 dereceye kadar düşecek.

ankara-01-aralık-hava-durumu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ankara'nın doğusu, Kırıkkale, Sivas, Kayseri ve Yozgat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltı sayısı arttı
Bir reklam ile yüz milyonlarca lira vurgun! Firma sahibi İzmir’de yakalandı