İGDAŞ'tan vatandaşlara kombi uyarısı

Abonelerden, elektrik kesintisi süresince kombi ve kazanlarını kapalı konuma getirmeleri istendi.

İGDAŞ'tan vatandaşlara kombi uyarısı
İGDAŞ'tan vatandaşlara kombi uyarısı
GİRİŞ 29.12.2016 23:15 GÜNCELLEME 29.12.2016 23:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanan bölgelerdeki abonelerini, kombi ve kazanlarını elektrik gelene kadar kapalı konuma getirmeleri konusunda uyardı.

ELEKTRİK GELENE KADAR KOMBİLERİ KAPALI TUTUN

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle yer yer elektrik kesintileri yaşandığı belirtilerek, bu bölgelerdeki abonelerin, kombi ve kazanlarını elektrik tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri gerektiği kaydedildi.

YÜKSEK GAZ AKIMI MEYDANA GELİYOR

Elektrik geldikten sonra cihazların birden çalışmaya başlamasıyla doğalgazda yüksek gaz akımı meydana geldiği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Yüksek gaz akımıyla aktarma cihazları otomatik kendini güvenli duruma getirerek gazı kesiyor. Ani yüklenmeler doğalgaz cihazlarında arızaya sebep olup, doğalgaz dağıtımını olumsuz etkiliyor. İGDAŞ, bu konuda gerekli önlemleri aldı. Muhtemel aksaklıklara karşı takviye teknik ekipler oluşturuldu. İstanbul'daki İGDAŞ abonelerinin, bu konuda hassasiyet göstererek, kombilerini elektrik gelene kadar kapalı konumda tutmaları önemle duyurulur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik parası ödeyin.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilader Diyarbakır'da daha doğrusu Doğuda hergün elektrik kesintisi var biz napalım onu da söyleyin
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik parası ödeyin.
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik parası ödeyin.
    Cevapla
  • kaçak 7 yıl önce Şikayet Et
    kaçak kullanım oraının fazla olmassından olabilir mi acaba
    Cevapla
  • suna 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın iğdaş lı yetkililer yazan sayın Şu anda sizin rahatınız bozulmasın diye fatihten avcilara takviye ekip gönderildi siz hiç rahatınızı bozmayın. Gece 10.30 gibi Vardiyadan eve gelen beş dakika bile geçmeden tekrar göreve çağrılan Sayın iğdaş lı yetkililer sabaha kadar keyfiniz yerine gelsin diye bu havada mücadele veriyorlar. Dışardan konuşması çok kolay.
    Cevapla
  • suna 7 yıl önce Şikayet Et
    Vardiya sonrası mesai kolay kolay kimse istemez. Parası da lazım değil der gitmez ama böyle acildurumlar için istememe hakkın yok. Kısaca normal zamanlarda mesai için can atılırken yorgun bir günün ardından ancak babasının hayrına değil nankör ve nankör olmayanların rahatı yerine gelsin diye vazife icabı gidilir
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki babasının hayrına yapıyor bu işleri. Mesai ise mesaisinin ücretini alıyor. Her işyerinde böyle mesailer yapılır önemli durumlarda. İGDAŞ'ın gazı kesildiğinde ben mi gidip düzelteceğim.
    Cevapla
  • abc 7 yıl önce Şikayet Et
    Tehlikeli bir durum yok kombi kazan sistemleri elektrik gelmesi ile otomatik devreye giriyor aynı anda onlarca cihaz devreye girdiğinde regülatör denen cihaz sistemin gazını kesiyor bu önlem deprem gibi durumlar için önlem tamamen anlık çekiş ile alakalı cihazınızın sigortasını veya direk kendisini kapatın
    Cevapla
  • xyrecep 7 yıl önce Şikayet Et
    kazan basin da nobetci mi tutacagiz.nasil.olacak.
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt. Ben uyurken elektrik gidip geldiğini nereden bileceğim.
    Cevapla
  • Mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır kardeş böyle doğal afet gibi olağan durumlarda elektrik kesilirse bir zahmet gidip kombini kalacaksın elektrik gelince tekrar açacaksın bu kadar basit bir olay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!