E-5'te enişteye silahlı saldırı! Korkunç detay

Avcılar'da otomobiliyle seyir halindeki bir kişi, kendisini kovalayan araçta bulunan ve kayınbiraderleri olduğu belirtilen şüpheliler tarafından silahla vurularak yaralandı.

GİRİŞ 28.11.2017 13:20 GÜNCELLEME 28.11.2017 13:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolu Avcılar metrobüs durağı civarında seyreden Mustafa Altuğ (41) yönetimindeki 07 MKD 79 plakalı otomobil, içinde kayınbiraderleri olduğu belirtilen bir başka otomobil tarafından trafikte sıkıştırıldı.

Kaçmaya çalışan Altuğ, önce Hüseyin Emre Ciner yönetimindeki 34 KL 4737 plakalı otomobile, ardından E.B'nin kullandığı kargo şirketine ait kamyonete çarptıktan sonra durabildi.

Bu sırada kendisini kovalayan araçtan inen 3 şüpheli Altuğ'u, otomobilinin içinde darbetmeye çalıştı. Kapıları kilitleyen Altuğ, şüphelilerin araca ateş etmesi sonucu yaralandı. Kendi imkanıyla Avcılar'daki hastaneye giden Altuğ, tedavi altına alındı.

CİNSEL ORGANINDAN VURMUŞ

Eniştesi Mustafa Altuğ'u vuran kayınbiraderlerden biri yakalandı. Cinsel organından vurulan Mustafa Altuğ., hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken saldırının aldatma sebebiyle gerçekleştiği iddia edildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    ohaaa ya ne ıs ya
    Cevapla
  • adalet arayan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bitik. Al şu 100 lirayı, borcun yarısını sil. Mahkemeye gidersen 5 sene alamazsın. diyolar. hakikatende alamıyorsun. Bizden geçtik te, torunlarımız inşallah adaletin adalet sağlamak için yapıldığı bir ülkede yaşarlar.
    Cevapla
  • hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    cezaevlerinde ceza çekilmesi lazım cezaevindekiler yiyip içip yatıyorlar sonra çıkıp tekrar ceza işliyorlar cezaevi onlar için dinlenme tatil gibi geliyor taş ocaklarında günde 16 saat çalıştırıcaksın öyle ceza olur bunlar içerde yatıyorlar yiyip içiyorlar oyun oynuyorlar
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse adaletten korkmuyor, hatta adaletsizlik için adalet ile tehdit edilir duruma geldik.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınıza Allah korkusu aşılayın,hayvan sevgisi aşılayın,güzel ahlak aşılayın sonra korkmayın o çocuktan zarar gelmez.Merhameti ve Allah korkusunu güzel ahlak ile beraber çocuğunuzun beynine yerleştirin gerisini düşünmeyin,korkmayın.Kaderinize yinede hayırsız çıkarsa şu sözü unutmayın alimden zalim çocuk, zalimden alim çocuk çıkar ama eninde sonunda doğruyu bulur sadece siz yıpranmış olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri