Polisi gören PKK'lı terörist boğazını kesti!

Polisin eve baskın yaptığını fark eden Sinan D. boğazını keserek intihara kalkıştı.

GİRİŞ 12.12.2017 11:30 GÜNCELLEME 12.12.2017 13:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

PKK'nın Türkiye genelinde büyük illerde eş zamanlı eylem için teröristler göndereceği istihbaratı üzerine harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele şubeleri ekiplerince çalışma başlatıldı. PKK'lı Sinan D.'nin eylem yapmak üzere İzmir'e geldiği belirlendi. Takibe alınan teröristin Buca'da bir kadınla görüştüğü ve bu kadının evinde bir süre kaldıktan sonra adres değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı tespit edildi.

POLİSİ FARK EDİNCE BOĞAZINI KESTİ

İzmir'de düzenleyeceği eylem için keşif çalışması yaptığı da belirlenen Sinan D.'nin yakalanması için 28 Kasım'da Buca'da saklandığı eve özel harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi. Polisin eve baskın yaptığını fark eden Sinan D. boğazını keserek intihara kalkıştı. Polislerin müdahalesiyle engellenen terörist tedavisinin ardından Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülerek sorguya alındı. Teröristle birlikte yardım yataklık yaptıkları gerekçesiyle 2'si Tapu Müdürlüğü'nde memur, biri üniversite öğrencisi olmak üzere 5 kişi daha gözaltına alındı.

 


Zanlıların sorgusunda teröristi Diyarbakır'dan İzmir'e gönderen bir kişi de Diyarbakır'da yakalandı. İzmir'de gözaltına alınan şüpheliler dün (pazartesi) emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Sinan D.'nin aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklanırken 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERTÜRK

YORUMLAR 14
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memuru iki kişi tutuklanmis simdi memurmu hala kalacak bu tipler
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    neyin adli kontrol şartı ben anlamıyorum teröristle işbirliği yapmışmı pisliğe bulaşmışmı yani görevi kadar iş yapmış daha büyük görev isteselermiş onuda yerine getirecek görevliler şimdi serbest bırak daha büyük görev versinler 30 40 kişinin başını yesin sonra tutuklarız benim mantığım bunu almıyo eğer hapishaneler doluysa hapishaneleri özelleştir devlete kiraya versinler yada başka ülkelerdeki hapsaneleri kirala bir suçlunun salınıvermesi normal değil
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bu memlekette polis herşeye karışıyor. Adam gebermek istemiş size ne?
    Cevapla
  • Üniversiteliler 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu üniversiteli teröristlere dur denmesi lazım artık. Kalem tutan terörist silah tutandan daha tehlikelidir. Yarın öbür gün bu okumuş teröristler devletin önemli yerlerine gelirse ülkeyi felakete sürüklerler, devletin önemli bilgilerini bile deşifre eder okumuş teroristler.
    Cevapla
  • aynen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yakalanan memurlar yakalanmayan binlerce ogretmen,memur var pkk'li firsat kolluyorlar. Hain her zaman ve yerde hainliğini yapar.Yazik.Devleti ve bayragi sahiplenmeyenler memur yapılmışsa sonumuz iyi olmaz.
    Cevapla
  • muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum.
    Cevapla
  • yorumlara bak ya 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah için ya, iyiki de polis müdahale etmişte kurtarmışlar diyen yok. Eğer kurtarmasalardı o tapu müdürlüğünde ki iki hain ve diğerleri nasıl yakalanacaktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!