Bakan Canikli'den bedelli askerlik açıklaması

Bedelli askerlik konusunda vatandaşların heyecanlı bekleyişi sürerken Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 19.01.2018 14:03 GÜNCELLEME 19.01.2018 15:54
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde de açıklamalar yapılmış ve henüz bedelli askerlik konusunda bir çalışmanın yapılmadığı belirtilmişti. Afrin operasyonuna ilişkin A Haber televizyonunda konuşan Bakan Canikli, "bedelli askerlik" konusunda da bir açıklamada bulundu.

BEDELLİ ASKERLİK KONUSUNDA BAKAN CANİKLİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, A Haber televizyonunda gündemdeki Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Canikli, aynı zamanda milyonlarca vatandaşın merakla beklediği ve çıkıp çıkmayacağı konusunda daha önceden de açıklamaların yapıldığı bedelli askerlik konusuna da değindi.

Bakan Canikli, bedelli askerlik sorusuna ise verdiği yanıtta "Gündemimizde yok" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 43
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    gündem olsun bedelli askerlik konusunda yardım bekliyoruz
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaşım gidin yapın askerliğinizi ben 30 yaşında uzun dönem olarak yaptım evli ve çoçuklarim varken biyerim eksilmedi gitmemek icin türlü bahaneler uretiyosunuz ulkemin suanki durumunda hale bedelli isteyenlerin vatan sevgisinden supe ederim...
    Cevapla
  • hikmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden atmak kolay işten çıksam çoluk cocuk ne yapacak kira ne olacak 12 ay boyunca en kötü ihtimalle aylık 1700 lira para lazım eve(kirası, faturaları, okul servisi,vb) 12 ay x 1700tl =20.400 tl devlet versin bu parayı bana o zaman gitmezsem konuşursunuz. Lütfen buraya askerliği ile ilişiği kalmamış adamlar yazmasın sizin tuzunuz kuru tabi.
    Cevapla
  • erdoğan 6 yıl önce Şikayet Et
    bedelli askerlik ihtiyaçtır elzemdir zaruridir
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    reis konya mitinginde milyonların önünde gençlere bedelli askerlik sözü vermişti sayın canikli
    Cevapla
  • AKINCILAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Olsun ama bedelide üç beş bin değil üçyüz bin , beşyüz bin tl olsun ki vatana da hizmetleri olsun. Eskiden Verdikleri üç beş kuruş evrak ıvır zıvır parasını kurtarmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu