Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert çıkış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kütahya İl Kongresi öncesi kongrenin yapılacağı salonun önünde bekleyen partilere seslendi.

GİRİŞ 20.01.2018 14:11 GÜNCELLEME 20.01.2018 14:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erdoğan buradaki konuşmasında, "Rabiamızı anlamayanlar var. Kılıçdaroğlu anlamaz. Onun millet, bayrak vatan devlet diye bir derdi yok. O PKK'lı teröristlerle el ele kol kola varsın yürüyüş yapsın.O darbe gecesi kaçarak Bakırköy belediyesine sığınan birisi. Biz F-16’lar üzerimizden geçerken orada halkımızla milletimizle beraber ne yapacağımızın planlarını yaptık, oradan onun talimatlarını verdik. O ise televizyondan izliyordu. Utanmadan ‘Tankların karşısına ben çıkarım’ diyor. Geç o işi. Senin kilon bunu kaldırmaz. İşte İstanbul’a getirdiğin il başkanınla kim olduğun ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmanın ardından kongrenin yapılacağı salona geçti.

YORUMLAR 7
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzsüz kamal
    Cevapla
  • ata 6 yıl önce Şikayet Et
    onun elinden hiç bir şey gelmez. sadece amerika ve avrupa dan gelen emirleri uyguluyor bu yaptığı çirkin ve pişkin hareketler bundan ibaret. Reis esas tasmayı tutana dikkat etmeli ki onu yapıyor zaten . kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • müslüman kürt. 6 yıl önce Şikayet Et
    milyarlarca kılıçdaroğlu ayak tırnağın etmez. Vallahi de billahi de ayak tırnağın onun gibi milyarlarcası olsa hepsinden kıymetlidir.
    Cevapla
  • parkın sahibi 6 yıl önce Şikayet Et
    reis şunu muhatap almada, kininden kudurup kendi başını yesin.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz vatandaş olarak ana muhalefeti ibretle izliyoruz.Ve hiç dikkate almıyoruz.Birlikte iyi salladık diyen zihniyetten ne beklenir ki? Siz de yok sayın.Bize sizin gibi milli dik duruşu olan devlet adamları yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar