Yalçın Topçu: Yargı milli irade gaspına suçüstü yaptı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Ankara Siteler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Tosun ve yönetiminin düzenlemiş olduğu iftar davetine katıldı. Topçu burada gazetecilerin 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri sorusu üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yalçın Topçu: Yargı milli irade gaspına suçüstü yaptı
Yalçın Topçu: Yargı milli irade gaspına suçüstü yaptı
GİRİŞ 19.05.2019 01:55 GÜNCELLEME 19.05.2019 01:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

YSK üyelerini hedef göstermenin siyasi akıl tutulması olduğunu belirten Topçu “bu hukuk tanımazlıktır. Yargı 31 Mart seçimlerinde İstanbul’da sandıklarda milli irade gaspı yapanlara suçüstü yapmış, milletin hukuku ve siyasi iradesi korunmuştur” dedi.

“Feryadın nedeni; 23 Haziran’da Yıldırım’ın çarpacak olmasıdır”

“YSK üyelerine tehdit ve hakaretle, isim isim hedef göstermekle işlenmiş sandık suçunu örtmeleri mümkün değildir. Kandil, Pensilvanya ve bazı batı merkezlerini çok üzen YSK kararı milletimizin sinesinde memnuniyetle karşılanmıştır. Feryadın nedeni; 31 Mart’ta sandıklarda allem edip kalem edip milli iradeyi gasp etmeye çalışanları 23 Haziran’da Yıldırım’ın çarpacak olmasıdır. Feryatlar Kandil’den de, Pensilvanya’dan da, Berlin’den de, Paris’ten de gelse Türkiye hukuk devleti olmasının gereğini yapmıştır.”

İftar sonrası Mehmet Tosun ve yönetimine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu sahurda Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD)yönetim kurulu başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu ve yönetim kurulunun düzenleyeceği sahur programına katıldı.

 

YORUMLAR 2
  • Ak Genç 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım sizi çok seviyoruz.
    Cevapla
  • Qsami 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah’ına kurban olurum Bakanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi