'Jandarma Kürtçe mevlidi kesti' haberine yalanlama

Sur Belediyesi, terör örgütü PKK yanlısı haber yapan Mezopotamya Ajansı tarafından yayılan 'Jandarma Kürtçe mevlidi kesti' haberine sert tepki göstererek düzmece olduğunu açıkladı. Açıklamada 'Böyle bir olay vuku bulmamıştır. Kürtçe mevlit okunması önünde hiçbir engel bulunmamaktadır' denildi.

'Jandarma Kürtçe mevlidi kesti' haberine yalanlama
'Jandarma Kürtçe mevlidi kesti' haberine yalanlama
GİRİŞ 08.08.2020 21:34 GÜNCELLEME 09.08.2020 00:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sur Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bir haber sitesinde yer alan; Sur ilçesi Satı mahallesinde mahalle imamının taziyede Kürtçe Mevlit okuduğu için jandarma tarafından uyarıldığı ve mevlidin Türkçe veya Arapça okunmasını istediği iddiası üzere açıklama yapılma gereği duyulmuştur.

 

 

Jandarma Kürtçe mevlidi kesti haberine yalanlama

HDP'Lİ HÜDA KAYA YALANA SARILDI

 

 

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya Mezopotamya Ajansı'nın yalan haberine paylaşarak algı operasyonu yapmaya kalktı. Kaya, algı operasyonuna Kuran'ı da alet ederek "Her 'dil' bir ayettir, bir hakikattir! Siz varlığa, insanlığa, hakikate, yaşama, sevgiye, ayetlere düşmansınız @Akparti Sizleri kendi nefretiniz bitirecek! Diller, düşünceler mutlaka özgürleşecek, sizler istemeseniz de..." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Başına örtü çekmiş arkasında her türlü necasetin koktuğu bu kadının Müslümanlıkla alakası yok. Her türlü tecavüz cinsiyet celladı LGBT savunucusu bu kadın artık iblisin şeytani olmuş . Bunların ardında gidenlerde onların uşağı
    Cevapla
  • KARACAER 3 yıl önce Şikayet Et
    halkı kin nefret ve ayrımcılığa kışkırtmak suçundan hakkında işlem yapılması gereken çok bariz bir vakadır. bence hemen harekete geçilmeli...
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    DDPKK nın düşman olduğu o başörtüsünü çıkart ondan sonra her türlü düşmanlığı yap. O örtüyle bu işler olmaz.
    Cevapla
  • Kara lahana 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım dan bul kadın.Allahım dan bul..Böyle bir fitneye sebep olduğun için bir utan,bir sıkıl,bir daral.O ismini de bir değiştir..
    Cevapla
  • Kurtuluş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın tam bir Aydemir abinin yan rol oyuncusu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
Abdullah Öztürk'ten Başkan Erdoğan'a: Sizi dünya yenemedi ben nasıl yeneyim