Arkadaşı sarkan ayaklarını gördü! Kayseri'de ürküten ölüm

Kayseri'de zil sesini duymadığı için kapıyı açmayan arkadaşı M.M’nin evine havalandırma boşluğundan girmek isteyen Mehmet Demirezen (27), bulunduğu yere sıkışarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 25.07.2021 09:44 GÜNCELLEME 25.07.2021 10:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yozgat’ta kasaplık yaptığı öğrenilen Mehmet Demirezen, Kurban Bayramı sonrası arkadaşı M.M. ile görüşmek için Kayseri’ye geldi. Arkadaşı M.M’nin yaşadığı Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki 3 katlı binaya gelen Demirezen, zili çaldığında kapıyı açan olmayınca apartmanın çatısına çıktı.

HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDAN SARKAN AYAKLARI GÖRDÜ

3'üncü kattaki eve ulaşmak için havalandırma boşluğuna giren Demirezen, bulunduğu yere sıkıştı. Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen M.M. ise zil sesini duymayarak banyoya duş almak için girdi. Banyonun havalandırma boşluğundan sarkan ayakları gören M.M., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Demirezen’in yaşamını yitirdiği belirledi.

İtfaiyenin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan Demirezen, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 5
  • Dadaş efe 2 yıl önce Şikayet Et
    İnandırıcı gelmedi. Kapı açılmadıysa evde kimse yok kabuledilir. Eğer başka düşünce varsa bu yola başvurulur. Bilmediğin bir binanın havalandırmasında ne işin olaki. Normal bir olay değil.
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşı sanırım kadındı.
    Cevapla
  • eyup g. 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan şehvet ile neler yaptırıyor, ALLAH yardımcımız olsun, muhafaza eylesin, bu ahirzaman devrinde saygı, edep, sevgi kalmadı, asilik, kavga herşey var.
    Cevapla
  • GÖZLEMCİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşı kadın değil. Bekar 3 erkek arkadaş bunlar
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi