Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e 'başbakanlık' cevabı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, ''Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım" sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e 'başbakanlık' cevabı!
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e 'başbakanlık' cevabı!
GİRİŞ 03.10.2021 22:02 GÜNCELLEME 03.10.2021 22:05
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in "Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım" sözlerini değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Güçlendirilmiş parlamenter sistemi biz bir an önce kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Dolayısıyla o sürecin sonucunda Sayın Akşener'in başbakanlık görevini üstlenmesi bizim açımızdan da son derece değerli olur. Ama dediğim gibi bunlar oturulup ittifak içinde tartışılmış konular değil." dedi.

AKŞENER'İN "BAŞBAKANLIĞA ADAYIM" SÖZLERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım" açıklaması hatırlatıldı.

Kılıçdaroğlu, "Ali mi olsun cumhurbaşkanı yok Veli olacak yok öbürü istifa edecek, yok öbürü şu olacak yok öyle bir şey. Sayın Akşener'in 'Başbakan adayıyım' söylemi tabii hepimizin saygı duyması gereken bir söylem. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi biz bir an önce kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Dolayısıyla o sürecin sonucunda Sayın Akşener'in başbakanlık görevini üstlenmesi bizim açımızdan da son derece değerli olur. Ama dediğim gibi bunlar oturulup ittifak içinde tartışılmış konular değil. Zaman zaman genel başkanların söylemleri oluyor. Her söylemi sizler nasıl dikkatle takip ediyorsanız gazeteci olarak biz de aynı şekilde dikkatle takip ediyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR 81
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH size ikdidar nasip etmesin inşaallah aldığınız belediyelerdeki zulumlerinizi görüyoruz.... Sonuna kadar cumhur ittifakı diyeceğiz
    Cevapla
  • Busezon 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay vay vay Körler ile sağırlar birbirlerini ağırlar....biri kel öbürü fodul.... Yahu siz cahilmisiniz? Hadi diyelim kazara sećildiniz ki bu mümkün deģil
    Cevapla
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah size fırsat vermesin
    Cevapla
  • Cengiz eroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Parlamenter sistem kötü demekki güçlendirilmişi nasıl oluyor Bi anlasak
    Cevapla
  • yaşar yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    sizi seyrederken sadece komik hallerinize gülüyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg'un limuzin versiyonu görüntülendi!
4 yılda 31 milyar liralık katkı sağladı! Türkiye'de birinci Dünya'da 2. sırada...