YÖK'ten toplantı sonrası üniversitelilerle ilgili açıklama!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 'YÖK olarak, üniversitelerimizle sıkça bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı planlıyoruz.' ifadesini kullandı.

YÖK'ten toplantı sonrası üniversitelilerle ilgili açıklama!
YÖK'ten toplantı sonrası üniversitelilerle ilgili açıklama!
GİRİŞ 23.10.2021 16:22 GÜNCELLEME 23.10.2021 23:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, YÖK olarak yükseköğretimde yeni dönemde üniversitelerle daha yakından bir iletişim kurarak, üniversitelerin çeşitli iş birlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri toplantılara iştirak etmeye devam ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldığını aktaran Özvar, şunları kaydetti:

"Toplantı vesilesiyle ÜAK Yönetim Kurulunu oluşturan üniversitelerimizin değerli rektörleriyle bir araya gelip, akademimizdeki son durumu ele aldık. ÜAK'a yapılan başvuruların değerlendirilme sürecine yönelik iyileştirme çalışmalarını görüştük. YÖK olarak, üniversitelerimizle sıkça bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı planlıyoruz. Bu bağlamda üniversitelerimizle daha katılımcı ve yakın iletişim içinde olarak, Türk yükseköğretim hayatına birlikte büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum."


 

YORUMLAR 22
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan eğitim talep eden arkadaşlar içinde yüz yüze klasik sınav yapılmalı. Bilgi hırsızlığına, başkalarının yerine sınava girmenin önü kapatılmalıdır. Asla bir bölümden mezun olmayacak zekaya sahip olan öğrencilerin sahtekarlık yaparak mezun olmalarının önüne geçilmelidir. Avm, kafeler, parklar, düğünler.... Dolup yaşarken eğitimi kapatmak ne kadar doğru.
    Cevapla
  • Arkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler online olsun sağlıgımız güvende değil
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru çok can kayiplari artdi bence ürkütücü kapanması gerek
    Cevapla
  • esra 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen üniversiteler online olsun
    Cevapla
  • Online eğitim 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen sesimizi duyun coronadan çok etkileniyoruz Biz üniversitelerin ve okulların online olmasını istiyoruz bu bizim kararımız , kararımı da Saygı duyun lütfen
    Cevapla
  • Nail 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kapatılması lazım. İsteğe bağlı olması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!