AÖF güz dönemi sınav sonuçları nereden sorgulanır? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama!

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi vize sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi sınavın sona ermesinin ardından AÖF ara sınav soruları ve cevaplarını yayınladı. Sınavda karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını öğrenen adayların heyecanı artarken sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ise gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Anadolu Üniversitesi sınav sonuçları açıklandı. Peki AÖF sınav sonuçları nereden nasıl sorgulanır?

AÖF güz dönemi sınav sonuçları nereden sorgulanır? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama!
AÖF güz dönemi sınav sonuçları nereden sorgulanır? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama!
GİRİŞ 03.12.2021 09:43 GÜNCELLEME 03.12.2021 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren milyonlarca Açıköğretim ve İktisat Fakültesi öğrencisi bu hafta sonu düzenlenen sınavlara katıldı. AÖF ara sınavları dönem sonu ortalamasına yüzde otuz (30) etki edecek. Anadolu Üniversitesi ders geçme notunu geçtiğimiz dönem 35 puan olarak değiştirdi. Ara sınav olarak da bilinen vize sınavlarında değerlendirme işlemleri 100 puan üzerinden yapılırken, 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı puan hesaplamasında saf dışı bırakıyor. Açıköğretim vize sınavı soru ve cevap anahtarının erişime açılmasıyla öğrencilerin sınav sonuçları merakı giderek arttı. Sınavda sorulara verdikleri cevapları hatırlamaya çalışan öğrenciler geçer not alıp almadıklarını sorguluyor. Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınav sonuçlarını açıkladı. Peki AÖF sınav sonuçları nasıl sorgulanır? 

MEB'den öğrenci ve aileleri sevindiren gelişme! Tüm devlet okullarında ücretsiz olması...MEB'den öğrenci ve aileleri sevindiren gelişme! Tüm devlet okullarında ücretsiz olması...

Anadolu Üniversitesi Sınav Sonuçlarını Duyurdu!

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi vize sınavı sonuçlarını açıkladı. Sizde sınav sonuçlarını buradan sorgulayabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Takvimi Açıkladı!

Anadolu Üniversitesi vize sınavlarının sona ermesiyle yapılacak diğer sınavların tarihlerde merak konusu oldu. Ara sınavların ardından öğrenciler 08-09 Ocak 2022 tarihinde  güz dönemi dönem sonu (final) sınavlarına katılacak. İşte üniversite tarafından açıklanan akademik takvim;

Bahar Dönemi Ara Sınavları 02-03 Nisan 2022

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 21-22 Mayıs 2022

Yaz Okulu Sınavları 06 Ağustos 2022

Sınav Sonuçları e-Kampüs Üzerinden Açıklanacak!

Anadolu Üniversitesi, AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresi üzerinde bulunan Anadolum e-Kampüs üzerinden sorgulanabilecek. Dileyen öğrenciler buradan direkt olarak sayfaya ulaşarak " Üniversite Kimliğiyle Giriş Yap, Diğer Kullanıcı girişi ve e-Devlet giriş seçeneği ile birlikte sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

Sınavın Değerlendirmesi Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi ara sınav ve dönem sonu sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilir. AÖF sınavlarında öğrencilere 20 soru yöneltilir. Bu soruların puan olarak karşılığı (5) beştir. Sınavlarda puan hesaplaması yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı eler ve puan hesaplaması buna göre yapılır. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi aldığı kararda ders geçme notunu 35 olarak belirlemiştir. Bu notun altında kalan öğrenciler FF harf notu alır.

AÖF Mezuniyet Şartları Nelerdir?

YORUMLAR 4
  • Boncuk.k 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen son 3 yılın çıkmış sorularını yüzde yüz yapacak şekilde ezberleyin. Özellikle yaz okulu ve 3 ders sorularını. En az 10 tane aynı soru çıkıyor
    Cevapla
  • Szun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün fakülteler için mi
    Cevapla
  • Vaycemo 2 yıl önce Şikayet Et
    Stratejik yönetim sorularını hazırlayan hocalar acaba kendileride bu soruları cevaplayabilirmi
    Cevapla
  • Sevo 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...