Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı

Hakkında dolandırıcılık suçundan aranması olduğu öğrenilen sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmir'in Ödemiş ilçesinde gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı
GİRİŞ 20.05.2022 04:00 GÜNCELLEME 20.05.2022 04:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, bu gece saatlerinde, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede yürütülen uygulamalar sırasında durduruldu. Barankoğlu'ya yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) incelemesinde, ünlü fenomen hakkında sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla hakkında arama kararı bulunduğu tespit edildi.

Gözaltına alındı

Yapılan GBT incelemesinin ardından Barankoğlu, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Simge Barankoğlu'nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Daha önce de aynı suçtan tutuklanmıştı

Öte yandan Simge Barankoğlu, Aralık 2021'de, sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç şebekesine İzmir polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Barankoğlu, Ocak ayında çıkarıldığı mahkemece serbest kalmış ve 56 günlük tutukluluğu sona ermişti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    sosyalmedya üzerinden 14-15 yaşında gençler biz gayız diye yayın yapıyor,gençleri eşcinselliğe özendiriyor. ve yine büyük yaştakiler,gayliklarını ilan ediyor,site açıyor. bu tür sitelerinde yasaklanması lazım.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Batılı devletler kızar sonra, yasaklayamazlar. LGBT lobileri çok güçlü.
    Cevapla
  • Rotasız deli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sosyal medya fenomenliği aile yapısının köküne konmuş dinamit gibi
    Cevapla
  • yargıç 1 yıl önce Şikayet Et
    hala bu zibidileri takip edip para kaynağı oldunuz kardeşim .bırakın arttık
    Cevapla
  • ali.k 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hakimleri ilk önce atacaksin içeri, gene birakmislar , simdi gene birakir bu hain hakimler.
    Cevapla
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    bende bu sosyal medya fenomenini anlamıyorum. millet ne garip olmuş ya . neyini takip edeecem de bunlara para kazandıracağız akıl işi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü