Ağıralioğlu'ndan flaş açıklama: Klasik CHP'li ile Ankara'yı İstanbul'u alamazlardı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı bir Youtube programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.06.2022 00:27 GÜNCELLEME 04.06.2022 00:31
Bu Habere 281 Yorum Yapılmış

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Kendisinin daha önce "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan?" sözlerinin sorulması üzerine Ağıralioğlu ittifak ortakları CHP'yi kızdıracak bir açıklama yaptı.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NDAN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ

Ağıralioğlu kendisine yöneltilen "Bunu retorik bir soru olarak siz sormuştunuz, biz de size soralım: İYİ Parti olmasa CHP Cumhur İttifakı'ndan ne kadar oy alır?" sorusuna yanıt verdi.

CHP'ye duyulan siyasi alerjinin İYİ Parti sayesinde esnediğini iddia eden Ağıralioğlu İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin alınmasında İYİ Parti'nin büyük etkisinin olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

"CHP'YE OY VEREN SAĞCI GUSÜL ABDESTİ ALIR"

"Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır: CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. CHP'ye karşı duyulan siyasi alerjiyi Tayyip Bey avantaja çevirmeye çalışır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı Türk demokrasisine.

KLASİK BİR CHP'Lİ İLE İSTANBUL'U ANKARA'YI ALAMAZLARDI

Klasik sağ seçmenin, biz ne olursa olsun yerimizden ayrılma endişesine iyi gelmiştir. Bunu kastederek söyledim arkadaşlar alınganlık yaptı. Yani klasik bir CHP'li ile İstanbul'u Ankara'yı alamazlardı."

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN ALINMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu geçtiğimiz Nisan ayında görevden alındı ve Başkanlık Divanı'nda kendisine koltuk verilmedi. Ağıralioğlu'nun yerine Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olarak Rıdvan Uz getirildi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRMİŞTİ

Yavuz Ağıralioğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse bunun yolu Diyarbakır'dan geçer" sözünü eleştirerek, "Demokrasi ülkeye Diyarbakır'dan gelecektir diyenlerin ve bize çözüm sürecini, devamında da 1212 şehidimiz ile acıyı yaşatanların yaptıkları ortadadır! Diyarbakır dâhil memleketimizin 81 iline, 84 milyonun tamamına ve bütün ülkeye ne fayda ve hayır gelecekse yolu TBMM'den geçer." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu'nun "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan" çıkışı CHP'yi rahatsız etmişti. Yavuz Ağıralioğlu HDP ile yaşadığı tartışmalarla da sık sık gündeme geldi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 281
  • Cevdet acar 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldinizda elinize ne geçti ? Aşağılanmaktan başka Hdp bile meydan okuyor benim Verdiğim sadakayla geciniyorsunuz dercesine
    Cevapla
  • isa okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağıralioğlu etrafında cenazeni kaldıracak az bir cemaatin varken,hemen kaldır.Kokacaksın ve sessizce patlayacaksın.Çırpınıp durma,durduğun yerde çok eğreti duruyorsun,o sular senin yaşayacağın sular değil.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerinin yani İyi Partinin bir proje olduğunu ne kadar açık söylemiş.
    Cevapla
  • ali hacıhasanoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret... Hem CHP nin halkımız gözündeki yerini biliyor hem destek veriyorlar.Bu adamlar ne yahu? Sorsan şimdi pkk ya karşıyım der ama ortakları Demirtaş güzellemeleri yapar. O zaman kusura bakmayın sizin de PKK dan CHP den Fetö den farkınız yok.
    Cevapla
  • Sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında ip in rolünü çok güzel açıklamış; ülkücüleri chp ye oy verir hale getirmeye yarayan bir araç, ama bir ülkücü bunu yer mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak