Otobüsün motor kısmında kaçak yolcu: Çığlık atınca fark edildi!

Fatih'te, Cezayir uyruklu bir kişi Makedonya'ya giden tur otobüsünün motor kısmına saklanarak Makedonya'ya kaçmak istedi. Polis ve itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu Cezayir uyruklu kişiyi ikna ederek saklandığı yerden çıkardı.

GİRİŞ 12.06.2022 16:21 GÜNCELLEME 13.06.2022 09:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Fatih'te gerçekleşen olay, saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, üzerinde kimliği olmayan Cezayir uyruklu bir kişi Fatih Laleli'den Makedonya'ya giden tur otobüsünün motor kısmına girdi. Kendisini girdiği yerde iple bağlayarak Makedonya'ya kaçak yollarla gitmek istedi.

ÇIĞLIK ATMAYA BAŞLADI

Otobüsün hareket etmesiyle şanzıman kısmının ısınması sonucu Cezayir uyruklu kişinin vücudunda yaralar oluşunca acıdan çığlık atmaya başladı. Çığlık sesleri üzerine otobüs içerisindeki kişiler şoförü uyardı ve şoför de durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri Cezayir uyruklu kişiyi girdiği yerden çıkaramayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis ve itfaiye ekipleri kaçak yolcuyu çıkardı. Cezayir uyruklu kişi sağlık kontrolünün yapılması için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü gözü simsiyah olmuş boğulacak haberi yok Allah akıl fikir versin zor durumda bırakmasın
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bıraksaydınız ya keşke,görmezden gelseydiniz,Türkiye de kalmasınlarda nereye giderlerse gitsinler,ister Mekodanya ya,ister Amerika ya,İster Almanya ya.bizim başımıza musallat olmasınlarda.
    Cevapla
  • zırto 1 yıl önce Şikayet Et
    bırakın kalsın icinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü