Paylaşımından 2 dakika sonra eşiyle kazada öldü

Bolu'da kazada hayatını kaybeden Sümeyra Sert'in kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü.

GİRİŞ 24.07.2022 19:19 GÜNCELLEME 25.07.2022 00:37
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Bolu'da TIR'a çarpan otomobilde hayatını kaybeden Semih Sert (28) ile eşi Sümeyra Sert'in (26) cenazesi, Bursa'da toprağa verildi. Semih Sert'in doğum gününde hayatını kaybettiği belirtilirken, Sümeyra Sert'in de kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü.



Kaza, dün saat 06.00 sıralarında TEM Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Ankara'ya giden Semih Sert idaresindeki 16 F 3901 plakalı otomobil, İbrahim Gümüştekin yönetimindeki 47 ABT 174 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

İhbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde sıkışan sürücü Sert'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan eşi Sümeyra Sert ile kızı Ahsen Sert ambulanslarla İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sümeyra Sert de hastanede hayatını kaybetti. Küçük Ahsen'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.



KAZADAN 2 DAKİKA ÖNCE VİDEO PAYLAŞMIŞ

Bu arada Semih Sert'in doğum gününde hayatını kaybettiği belirtildi. Sümeyra Sert'in de kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü. Öte yandan çiftin cenazeleri, dün akşam İnegöl ilçesine getirildi. İlçedeki bir mobilya firmasının ortaklarından olan Semih Sert ile eşi Sümeyra Sert'in cenazeleri, öğle vakti Hacı Yusuf Şahin Camii'nde kılınan namazın ardından Mahmudiye Mezarlığı'na defnedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 206
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Araç kullanırken telefonla ilgilenmeyin. Gözünüzü yoldan ayiriyorsunuz, hayvan çıkabilir anlık başka araç makas atabilir o esnada telefondan gözünüzü kaldirdiginizda irkilip ani hareketle takla atarsınız.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşi kullanıyor arabayı
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşi arabayı kullanıyor kadın cekiyor .
    Cevapla
  • 432 1 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin kurtuldular ebedi hayata temiz ölümle allah herkese böyle temiz ölüm nasip etsin karı koca şeklinde
    Cevapla
  • Türkerkahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan vurmuş arkadas arkadan sen eğer 90 yada 110 uygun hız kac ise yola bakıp gidiyorsan vurmazsin ama elinde telefon güneşe karşı sabah saat 6 yola bakmadan gidersen arkadan girersin hata otomobilde tirda degil
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden yorum yapma. Bayan hikaye atıyor. Eşi kullanıyor arabayı. Kul hakkı yemeyin.
    Cevapla
  • yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hata Tırda !! Neden çünki Türkiyede tırların arkasında koruyucu demir yok !! bir tek bu tırda değil bütün tırlarda .. devlette zorunlu yapmadığı için kimse de yaptırmıyor !! bu kaza yine olurdu ama ölümün nedeni tırın altına kadar girip dorsenin kafa koparmasıdır .. kafayı ve göğsü koruyan hiçbirşey olamaz sadece Dorse demiri belki tırın altına girmesini engeller .. Ölümün nedeni dorse demiri olmaması !! bu cinayetlere bir an evvel ciddi bir çözüm getirilmeli ; DORSE DEMİRİ İLE !!!
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    bayramda orduya giderken tır sınyal vermeden benım serıdıme gectı son anda durdum hızlı olsaydım bende altına gırebılırdım cok dengesız söforler var
    Cevapla
  • Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyon tır 90 la gittiğini tır orta seritte durup çay molası felan veriyo olmasın, bura vallahi Türkiye her şey beklerim. Sonrada taktiri maktiri olur, bizde Allah deriz yaw lütfen dikkat yaw, Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fetöcü. Ne demek takdir makdir bre hadsiz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı