RTÜK Başkanı Şahin iddiaları yalanladı! Siz de çok iyi biliyorsunuz ki...

RTÜK Başkanı Şahin, "RTÜK Başkanı, Yesevi Alperenler Ocağının LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayınlanmasını istedi." iddialarını yalanlayarak açıklama yaptı.

RTÜK Başkanı Şahin iddiaları yalanladı!  Siz de çok iyi biliyorsunuz ki...
RTÜK Başkanı Şahin iddiaları yalanladı! Siz de çok iyi biliyorsunuz ki...
GİRİŞ 09.09.2022 14:41 GÜNCELLEME 09.09.2022 14:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "RTÜK Başkanı, Yesevi Alperenler Ocağının LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayınlanmasını istedi." iddialarını yalanlayarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Şahin, iddia sahibi  İlhan Taşcı'ya, "Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu uygulama ilk kez yapılmıyor, emsalleri var!" dedi.

EBUBEKİR ŞAHİN'DEN YALANLAMA

Şahin, "Söz konusu spot ile ilgili hiçbir TV ve Radyo kanalına 'yayınlamak zorunludur' gibi bir yazı gönderilmemiştir. Kamu spotlarına ilişkin RTÜK kararları tavsiye niteliğinde web sitesinde yayımlanmaktadır." paylaşımında bulundu.

EMSALLERİ VAR!

"Ortada mevzuata aykırı hiçbir durum yoktur." diyen Ebubekir Şahin, "Sizin yaptığınız ise kasıtlı olarak halkı yanlış bilgilendirmektir. Sn. İlhan Taşcı, siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu uygulama ilk kez yapılmıyor, emsalleri var!" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamalarını sürdüren Şahin, "Üst Kurulumuzu itibarsızlaştırmayı kendine şiar edinmiş bir grubun ve siyasi partinin temsilciliğini ve sözcülüğünü üstlenmişsiniz, anlıyorum. Ama en azından iddialarınızı biraz araştırarak ortaya atmanızı tavsiye ederim." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • cengiz tunç. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yesevi Alperenler Ocağı, bu ne saçma bir dernek ismi öyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!