Bayrampaşa'da motosikletin çaptığı kadın midibüsün altına girdi

Bayrampaşa'da motosiklet sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kadın park halindeki bir midibüsün altına girdi

Bayrampaşa'da motosikletin çaptığı kadın midibüsün altına girdi
Bayrampaşa'da motosikletin çaptığı kadın midibüsün altına girdi
GİRİŞ 20.10.2022 07:19 GÜNCELLEME 20.10.2022 07:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza saat 20.30 sıralarında Kocatepe Mahallesi'nde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü 50. Yıl Caddesi'nde ilerlerken yolun karşı tarafına geçmek isteyen kadına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü yola savrularak yaralanırken, motosikletin çarptığı kadın ise park halindeki midibüsün altına girdi. 

Yoldan geçenler yaralıların yardımına koşarken, durum 112 acil çağrı merkezine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri midibüsün altından çıkardığı yaralı kadını sağlık ekiplerine teslim etti. Motosiklet sürücüsü ile yaralanan kadına yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere götürüldü. Kazaya karışan motosiklet bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza sonrası yaşananlar başka bir motosiklet sürücüsünün kask  kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu motokuryelere bir çeki düzen verilmelidir ters yönden gitmekti dersin, kaldırımdan gelmek mi kurallara uyumamak adına her şey var
    Cevapla
  • Fazıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kaza bela vermesin kimseye. Özellikle bayanlar başlarını öne eğince trafiğin duracağını sanıyorlar kaç kez kaza atlattım bu yüzden. Lütfen biraz daha dikkat.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu