Evi cephaneye çevirmişler! El bombası, kalaşnikof, şarjör...

Kırsalda bitme aşamasına gelen terör örgütü PKK'nın şehirde yuvalanaması için gerçekleştirilen nokta operasyonda, bir evden silah ve el bombaları çıktı.

Evi cephaneye çevirmişler! El bombası, kalaşnikof, şarjör...
Evi cephaneye çevirmişler! El bombası, kalaşnikof, şarjör...
GİRİŞ 09.11.2022 12:15 GÜNCELLEME 09.11.2022 12:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terörün dağdaki yapılanmasına büyük darbeler vuran güvenlik güçleri, kaos baronlarına şehirde de göz aştırmıyor. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerine yapılan baskında çok sayıda el bombası ve silah bulundu.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince Yüksekova ilçesinde ikamet eden şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Yapılan arama sonucunda; 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 adet savunma tipi el bombası, 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 60 adet AK-47 Kalaşnikof fişeği ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi.

TOPRAĞA 'ZEHİR' GÖMMÜŞLER

Hakkari Yüksekova'da İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında araziye gömülü vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Esendere kırsalında icra edilen arazi aramasında araziye gömülü vaziyette 13 adet jelikan içerisinde yaklaşık 750 litre asit anhidrit maddesi bulundu.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Niçin İdam Yasası çıkartılmıyor hani meclise gelecekti ne oldu niye gelmedi verilen sözler çabuk unutuldu her şey seçim kadar seçim bittik den sonra bir daha bahseden olmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı