Fethiye'de koydaki kaçak yapılar yıkıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir koyda kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkıldı.

Fethiye'de koydaki kaçak yapılar yıkıldı
Fethiye'de koydaki kaçak yapılar yıkıldı
GİRİŞ 10.11.2022 02:51 GÜNCELLEME 10.11.2022 02:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen yapılara yönelik çalışma başlattı.

Belediye ekipleri Kayaköy Mahallesi Turunç Pınarı Koyu'nda, ormanlık alan içerisine deniz manzaralı olarak izinsiz inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Fethiye Belediyesinden yapılan açıklamada, koyda izinsiz yol ve yapılaşma yapan firmaya, vatandaşların da sosyal medyadan büyük tepki verdiği belirtildi.

Daha önce Fethiye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Savcılığına şikayet edilen ve 20 Mayıs 2021'de encümen kararı ile idari para cezası ve yasal hale getirilmesi için işletmeye bir ay süre tanındığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Koydaki yapıların yasal hale getirilmediği görüldü. Belediye ekipleri yeniden işlem başlatarak, yıkım işlemine geçti. Fethiye Belediyesi ekipleri, kaçak yapıların içlerinde ve dışlarında bulunan malzemeleri teker teker taşıyarak, yapıları boşalttı. Alınan önlemlerin ardından yıkım işlemi gerçekleşti."

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misak-ı Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Okyanusta bir damla!
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep chp li belediyelerin olduğu yerlerde oluyor bu işler
    Cevapla
  • hasan Özden 1 yıl önce Şikayet Et
    2019 da Çanakkale Sokak ağzı-Asos Yeşil Liman civarında bir zeytinlik bir arsa alacaktım. İçinde su kuyusuda vardı. Her zeytinlikte birde ev. Bende ev yapabiliriz diye düşünmüştüm. Etrafta örnekleri vardı. Muhtar yap dedi. Kaçak ama burada belediye göz yumuyor. O kadar para vereceğim, Belediye ile görüşeyim dedim. Gittim belediyeye. Adam diyorki bize 150.000 İ ver. git istediğini yap. Biz görmeyiz. Duymayız. Ama başka makamlardan gelip yıkarlarsa biz yıkarız. Ama bize para vermedende çivi çaktırmayız. Sistem böyle işliyor.
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    aslında hepside kanunsuz gecekondu hükmünde sadece göz yumuyolar biri şikayet etimi yıkmak zorundalar
    Cevapla
  • suat 1 yıl önce Şikayet Et
    o yapılar dikilirken neredeydiler acaba, uyuyorlar mıydı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    chp liler ülkemizi yedi yedi. biz müslümanlar bakıyoruz anca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?