Gaziantep'te akıllara zarar olay: Tartıştığı yöneticinin odasına, el yapımı patlayıcı attı

Gaziantep'te, 80 daireli rezidansta yaşayan Uğur Y., yöneticiyle tartışmasının ardından yönetim ofisinin bulunduğu girişe, hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı.

Gaziantep'te akıllara zarar olay: Tartıştığı yöneticinin odasına, el yapımı patlayıcı attı
Gaziantep'te akıllara zarar olay: Tartıştığı yöneticinin odasına, el yapımı patlayıcı attı
GİRİŞ 10.11.2022 11:25 GÜNCELLEME 10.11.2022 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kimsenin yaralanmadığı olayda yönetim ofisinde hasar meydana gelirken, Uğur Y. gözaltına alındı.

Olay, sabah karşı Güneykent Mahallesi’nde meydana geldi. 80 daireli rezidansta yaşayan Uğur Y.'nin dairesinde gece elektrik kesildi. Bunun üzerine kartına elektrik yüklemesi yapmak isteyen Uğur Y. ile ismi öğrenilemeyen bina yöneticisi arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından Uğur Y., saat 04.00 sıralarında, yönetim ofisinin girişine, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı. Patlama sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kimsenin yaralanmadığı olayda yönetim ofisinde ve bina girişinde hasar oluşurken, polis de rezidans yöneticisinin verdiği bilgi doğrultusunda Uğur Y.’yi gözaltına aldı. Uğur Y.'nin dairesinde yapılan aramada da el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen Uğur Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet bakanımıza 100 üzerinden ancak sıfır verebiliyorum. bu insanları hizaya getirecek bir kanun yapamıyorsanız bu görevlere talip olmayın.bir antrenör üst üste üç maç kaybetse hemen gönderirler hergün cinayet,hırsızlık,dolandırcılık,zorbalık vs olayları yaşıyoruz tık yok. yerli otomobili yaptık artık yerli kanunlarımızı da yapalım.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    oh ne güzel istediğin olmayınca orayı patlat dünyanın çivisi çıkmış
    Cevapla
  • Liseli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam iyi araştırılmalı,terörist yahu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti