Hain saldırı sonrası sert tepki: Bedelini ödeyecekler!

Diyarbakır'da çevik kuvvet polis aracının geçişi sırasında düzenlenen hain terör saldırısına ilişkin peş peşe tepkiler geliyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın "Ülkemizin huzur ve güvenliğine kastedenler bunun bedelini ödeyecek" dedi.

Hain saldırı sonrası sert tepki: Bedelini ödeyecekler!
Hain saldırı sonrası sert tepki: Bedelini ödeyecekler!
GİRİŞ 16.12.2022 09:44 GÜNCELLEME 16.12.2022 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı.

Saldırıda birisi sivil sekizi polis toplam dokuz kişinin yaralandığı öğrenildi.

"FAİLLER CEZASIZ KALMAYACAK"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, hain saldırı ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Kalın "Diyarbakır’daki bombalı saldırıyı lanetliyoruz. Yaralanan polis kardeşlerimize geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Failler cezasız kalmayacak. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kastedenler bunun bedelini ödeyecek." dedi.

FAHRETTİN ALTUN: MÜCADELEMİZ HER ALANDA DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında saldırı düzenleyen teröristlerin bunun bedelini ödeyeceğini bildirdi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Saldırıyı düzenleyen teröristler bunun bedelini ödeyecektir. Terörle mücadelemize her alanda devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ÖMER ÇELİK: HAKETTİKLERİ CEVABI ALACAKLAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Diyarbakır huzur ve güven şehridir. Bu saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındakiler hakettikleri cevabı alacaktır." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Oyf 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika koruyor o teröristleri
    Cevapla
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan yaptıran teröristleri bulun ve gömün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit