Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme kaza!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 27.12.2022 00:33 GÜNCELLEME 27.12.2022 03:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu'dan Avrupa yakasına geçiş yönünde meydana gelen trafik kazası nedeniyle bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

4 aracın karıştığı kazanın ardından Avrupa yakasına geçiş yönünde yolun 2 şeridi trafiğe kapatıldı, bölgede bir süre yoğun trafik oluştu.

Kazaya karışan araçlarda ağır hasar meydana gelirken, bir aracın takla attığı, başka bir aracın köprü bariyerini de aşarak denize düşmek üzereyken yan yola devrildiği görüldü.

İtfaiye ekiplerinin kazaya karışan araçları kaldırmasıyla köprüdeki trafik normale döndü.

 

 

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • DEDE 1 yıl önce Şikayet Et
    EN BÜYÜK HATA KURALLARA UYMAMAK, BU KURALA UYAN YOK HIZ ,İHLAL,KABADAYILIK NE ARARSAN VAR SONUÇ HÜSRAN ,malasef bu, ÖNERİM ŞU ÇOK AĞIR BEDELLİ CEZALAR PARASAL OLARAK 150 BİNDEN Başlangıç manavi olarak 10 yıldan başlangıç hapis.
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Köprü hız sınırını ve takip mesafesini ihlal etmişler.Bunlardan trafikte çok var.Masum insanlara birşey olmaması sevindirici...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    makas ve yarış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım