Başıboş köpek dehşeti bitmiyor! Bir anda genç kızın etrafını sardı

Sinop’un Boyabat ilçesinde başıboş sokak köpekleri, yoldan geçen genç kıza saldırdı. Panikle çığlık atan kızı çevredeki vatandaşlar kurtardı.

GİRİŞ 19.01.2023 20:11 GÜNCELLEME 19.01.2023 20:12
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Boyabat’a bağlı Yıldız Mahallesi'nde sokakta gezen başıboş köpek grubu havlayarak yoldan geçen bir genç kızın üzerine koştu. Panikleyen genç önce koşarak uzaklaşmak istemesine rağmen etrafını saran köpeklerden kurtulamadı.

Genç kızın çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koşarak köpekleri uzaklaştırdı. Büyük korku yaşayan kız, köpeklerin uzaklaştırılmasından sonra yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.



Mahalle sakinleri ise bir süredir yaşanan başıboş köpeklere çözüm bulunmasını istiyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    hollandadayim burada insana saldiran isterse sahibi olsun kopegi hemen uyutuyorlar
    Cevapla
  • Yasemin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardes biliyoruuuuuuz, Orasi avrupa orada nedeniyet var orada insana saygi var ,oradaki editörler bizdekiler gibi korkak ödlek pisirik degil onlar harbiden TAŞŞAKLI editörler , Bizdekileri etek giydir saliver taksimde dolassi lar Iki gündür, yaziyorum etekli editörler yayinlamaktan altina siçiyorlar, yahu hayvanlari kiruma kanunu reis yapti, bunu yayinlamaya korkan editörler size cuval dolusu etek gönderelim
    Cevapla
  • nenarek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin en büyük problemi sesimizi cumhurbaşkanına duyurmaktır...Hayvan yasaları ile artık köpeğe hoşt demek bile suç oldu...Çoban, köpeğine taş atarken biri kameraya alsa çobanın linç edileceği bir ortamdayız..Sokaklara çıkamaz olduk...
    Cevapla
  • Memo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu defa bayagi kötü saldirmislar. Kiz ciglik attiginda köpekler bile ürktü. Allah korumus, iyki kimseye birsey olmamis. Belediye ne is yapar buralarda acep.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1 hafta evvel aynı ilçenin başka bir Mahallesi'nde gene köpekler sabah okula giden öğrencilere saldırdılar...
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan seviciler, Köpek seviciler. Sahip çıksanıza köpeklerinize. Atıp tutmakla çamur atmakla provokatörlük yapmakla olmuyor bu işler. Amaçları başka olan ikiyüzlüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti