15 yıl önce kaybolan Ayşegül'ün eşi tutuklandı

İzmit'te, 15 yıl önce kaybolan Ayşegül Serin (24) ile ilgili dosyayı yeniden incelemeye alan polis, öldürmüş olabileceği şüphesiyle eşi Sedat Serin ve kayınvalidesi F.S.'yi gözaltına aldı.

15 yıl önce kaybolan Ayşegül'ün eşi tutuklandı
15 yıl önce kaybolan Ayşegül'ün eşi tutuklandı
GİRİŞ 28.01.2023 15:23 GÜNCELLEME 28.01.2023 15:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İzmit'te yaşayan Ayşegül Serin, 14 Şubat 2008 tarihinde kayboldu. O dönem polisin yaptığı araştırmada Serin'in izine rastlanamadı. Aradan geçen 15 yılın ardından Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri kayıp dosyasını yeniden incelemeye aldı. Soruşturma kapsamında polis yaptığı incelemede Ayşegül Serin'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak eşi Sedat Serin ve kayınvalidesi F.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi F.S adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 



Polisteki ilk ifadesinde Sedat Serin'in eşini öldürdüğü yönündeki suçlamaları kabul ettiği, daha sonra da bu iddiaları reddettiği öğrenildi. Yapılan araştırmalarda Ayşegül Serin'in kaybolduğu tarihlerde Sedat Serin'in annesi F.S.'nin kanlı çarşaflar yıkadığına dair bilgilere ulaşıldığı ifade edildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ali aksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler,polis teşkilatimiza canilerin yakanalip hak ettigi cezayi almalidir,öldürülen benin,senin,onun kizi olabilir,o zaman sifir tolarans.
    Cevapla
  • hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeğin yıllarda geçse ortaya çıkma gibi özelliği vardır.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Annede yardımdan tutuklanmalı belki azmettirdi
    Cevapla
  • ADEMOGLU 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu;adelet gecte olsa mutlaka gelir çünki Allahın adaleti var
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    hayat çok kısa pat diye baktın ömür bitti geldi hesap günü. baharında bir genç anneyi ,babayı yada evladı yok etmenin bedeli kabirde ve ahiret yurdundunda ne büyük dehşetli soruşturmaya tabii olacak. Allah milletimizi insanlıgı bir can almaktan alıkoysun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı