RTÜK Başkanı Şahin'den dezenformasyon uyarısı: Titizlikle takip edilmekte!

RTÜK Başkanı Şahin, deprem sonrası yaşanan dezenformasyona ilişkin, "Tüm iyi niyetli uyarılarımıza rağmen yanlışta ısrar eden yayıncılar RTÜK uzmanları tarafından titizlikle takip edilmekte ve gerekli raporlamalar yapılmaktadır" dedi.

RTÜK Başkanı Şahin'den dezenformasyon uyarısı: Titizlikle takip edilmekte!
RTÜK Başkanı Şahin'den dezenformasyon uyarısı: Titizlikle takip edilmekte!
GİRİŞ 11.02.2023 17:18 GÜNCELLEME 11.02.2023 17:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası yaşanan dezenformasyona dikkat çekerek uyarıda bulundu.

Ebubekir Şahin, "Asrın en büyük felaketlerinden birini yaşadığımız ülkemizde Devlet-Millet el birliğiyle afet bölgesinin yaralarını sarmaya çalışırken bazı medya kuruluşlarının ısrarla provokasyon yapma çabalarını halkımız yakından takip etmekte ve bizlere bu rahatsızlıklarını iletmektedir." açıklamasında bulundu.

"RTÜK UZMANLARI TİTİZLİKLE TAKİP ETMEKTE"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şahin, "Milletimiz müsterih olsun. Tüm iyi niyetli uyarılarımıza rağmen yanlışta ısrar eden yayıncılar RTÜK uzmanları tarafından titizlikle takip edilmekte ve gerekli raporlamalar yapılmaktadır. Saygılarımla arz ederim." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Akif Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika, Almanya ve Fransa'nın talimatı ile Aziz Türk milletinin acısı taze iken, Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'si, pkk siyasi uzantısı HDP, fetö aplası Maria Akşener İP'İ ve küçük ortakcıkları Kaos çığırtkanlığı ve siyasi yağmacılık için sahaya indiler. Özellikle YCHP büyükşehir belediyelerinde Devleti karalamak için yardım ekibi maskesi ile propaganda - provakasyon timleri kurulduğu iddiaları kesinlikle araştırılmalı. Yardımlar AFAD, KIZILAY vb devlet kurumları ve Valilik koordinasyonu ile gerçekleştirilmelidir.
    Cevapla
  • Burhan Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir müslüman olarak açıktan İslam ve Türkiye düşmanlığı yapan, Fox TV, Halk TV ve Tele 1 i sildim ve çevremdeki yakınlarımın silmesine vesile oldum. İyi ki silmişim Elhamdülillah
    Cevapla
  • Burhan Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Provakasyona ara vermeden devam eden tele 1, Amerika halkını aşık Halk TV yayınlarına devam etmiyor mu? Demokrasi maskesi ile fondaş medya terör estiriyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın kanallarını dışarıya kendi memleketini kötüleyen kim varsa farketmez bende olsam asın içim yanmaz
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    habertürk tek başına herşeyi yapıyor 31 mart 2019 dan bu yana. halen tedbir alamadınız. cinerden mi korkuyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!