Faik Öztrak'ın MSB'ye yönelik iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı, CHP'li Faik Öztrak'ın "Afet Müdahale Planı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Bakanlığı, çözüm ortakları arasında yok. Afet operasyonlarının içinde asker hiç konumlandırılmamış" iddialarını yalanladı.

GİRİŞ 10.03.2023 04:06 GÜNCELLEME 10.03.2023 09:05
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, CHP'li Faik Öztrak'ın "Afet Müdahale Planı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Bakanlığı, çözüm ortakları arasında yok. Afet operasyonlarının içinde asker hiç konumlandırılmamış" iddialarını yalanladı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AFET VE ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULU'NUN DOĞAL ÜYESİDİR

Yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanlığı afet gruplarının 9 tanesinde destek çözüm ortağı olup, illerde Garnizon Komutanları İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu'nun 'doğal' üyesidir." ifadelerine yer verdi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilin tutulsun İNŞAALLAH..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu muhaliflerde çok ahlaksız olmuş arkadaş jandarma yer alır yer almaz size ne ya milletin aklını bulandirmayin AFAD ve diğer Ekipler en iyi şekilde arama yaptimi yaptı o kadar daha ne zirliyorsunuz 99depreminde Bir hafta sonra ekipler aramaya başladı onu niye soylemediniz iki yüzlü fitne muhalifler
    Cevapla
  • Yaz dostum 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalanlandı. Sonra ?
    Cevapla
  • BOYKOTT ISRAEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp parti marti degil..ATATÜRKÜN ölümünden sonrada hic olmadi zaten..50 inci yillardan sonra abd nin Türkiye temsilcisi olarak devam ettirilen bir örgüt Chp.Chp nerde orada kaos var,yalan var,tecavüz var,DARBE var,..varda var.Ey yüzde 25 chp secmeni haberiniz olsun hdpkk nin oylarina muhtac olan da sehitlerimizden ölümünden sorumludur..
    Cevapla
  • İbrahim Melih 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman neden kahraman, şanlı, mağrur ve muzaffer ordumuz, onbinlerce fedakâr askeri ile deprem bölgesine ilk andan itibaren müdahale etmedi. Deprem olalı 48 saat geçmişken, en kritik saatler feda edilmişken bakan çıkıp Türk milleti ile dalga geçer "3500 asker var" dedi. İktidar, sınıfta kalmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti