Amasya'nın yeni belediye başkanı belli oldu

Mehmet Sarı'nın MHP'den milletvekili aday adayı olması üzerine boşalan Amasya Belediye Başkanlığı koltuğuna, Bayram Çelik oturdu.

Amasya'nın yeni belediye başkanı belli oldu
Amasya'nın yeni belediye başkanı belli oldu
GİRİŞ 24.03.2023 17:57 GÜNCELLEME 24.03.2023 17:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Amasya Belediyesi'nde Mehmet Sarı'nın MHP'den milletvekili aday adayı olması üzerine boşalan belediye başkanlığına Dr. Bayram Çelik'in seçildiği bildirildi.

Belediyenin sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapıldı. Belediye meclisi tarafından başkanlığa Dr. Bayram Çelik'in seçildiği ifade edildi.

Paylaşımda Çelik'in makam koltuğunda oturduğu fotoğrafa yer verildi.

 

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun inşallah Rabbim utandırmasın başarılar dilerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'