Bayrampaşa'da bir kişi sokakta vuruldu

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bir kişi sokakta silahla vuruldu. Özel Harekât Polisleri silahlı saldırganı yakalayarak emniyete götürdü.

GİRİŞ 06.04.2023 19:00 GÜNCELLEME 06.04.2023 19:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında bir kişi sokakta silahla vuruldu. Vurulan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, Özel Harekât Polisleri silahlı saldırganı yakalayarak emniyete götürdü. Ekiplerin incelemesi devam ediyor.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü maral a malzeme çıktı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifski sahiplenir sindi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne hazırlığı fatih hocanin dediği gibi bam bam bam girin alin leşi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok