Bahçelievler'de iki otomobil kundaklandı

Bahçelievler'de yangın sonucu 2 otomobil kullanılamaz hale gelirken, şüphelinin araçları kundaklaması güvenlik kamerasınca kaydedildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, iki otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Bahçelievler'de iki otomobil kundaklandı
Bahçelievler'de iki otomobil kundaklandı
GİRİŞ 05.06.2023 12:10 GÜNCELLEME 05.06.2023 12:10

Bahçelievler'de yangın sonucu 2 otomobil kullanılamaz hale gelirken, şüphelinin araçları kundaklaması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde bir şüpheli, Kocasinan Merkez Mahallesi Osmangazi ve Alahattin Altıkaya sokaklarının kesiştiği yerde park halindeki 2 otomobili kundakladı.

Otomobillerin alev aldığını gören sokak sakinleri, itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, iki otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Olaya ilişkin çalışma yapan polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden olayın bir şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Ekiplerin şüpheliyi aramasına yönelik çalışması sürüyor.

Bu arada, güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, bir şüphelinin otomobillerin önünde bir şeylerle uğraştıktan sonra yangın çıkması ve şüphelinin olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik