İstanbulluların özlediği manzara! Tatilciler gidince yollar boşaldı

Kurban Bayramı tatili öncesi İstanbul'da yollar boş kaldı. Sabah saat 08.30'da trafik yoğunluğunun yüzde 8 olduğu görüldü. D-100 Karayolu Darülaceze mevkiinde, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy yönünde araçlar rahatlıkla ilerledi.

GİRİŞ 26.06.2023 10:03 GÜNCELLEME 26.06.2023 10:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı'na iki gün kala tatili memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenlerin İstanbul'dan ayrılmasıyla yollar boş kaldı.

METROBÜSLER VE DURAKLARDA YOĞUNLUK YOK
İBB trafik yoğunluk haritasında saat 08.30'da trafiğin yüzde 8 olduğu görüldü. D-100 Karayolu Darülaceze mevkiinde, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy yönünde araçlar rahatlıkla ilerledi. Darülaceze-Perpa Metrobüs hattında sabah saatlerinde metrobüslerde ve durakta herhangi bir insan yoğunluğunun olmadığı görüldü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • ufuk 10 ay önce Şikayet Et
    Nato kafa nato mermer
    Cevapla
  • Alim 10 ay önce Şikayet Et
    Maskeler böyle düşüyor işte, para yok, açiz diyenler, hem araba alır hem de yüzlerce km yapıp tatile gider, Allah size bunları sorucak, kaçış yok öbür dünyada
    Cevapla
  • KIRIZ Mİ VAR ??? 10 ay önce Şikayet Et
    ekonomik kiriz var türkiyede yanlış anlaşılmasın her yer doldu taştı halen daha ekonomik kırız var diyenler bence art niyetli kişiler madem kırız var bu tatıle gidenlerin hepsi zengin mi demmeki baya zengin var fakir kim anlamak mümkün değil kırız var araçlara bakın ortala araçlar 2009 model ipohone türkiyede satış rekoru kırıyor demekki herkez bütçesine göre tatil yapabiliyor o kadar...
    Cevapla
  • yistif - Rize 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçekte böyle olması lazım zaten, diğer türlü çok fazla nüfusu oluyor. Ülke için bence riskli, bir şekilde iş sahaları genişletilip ülkenin geneline nüfus yayılmalı.
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Hem büyükşehirlerde ağlayacaksınız geçinemiyorum açız diye hemde tatile gidecek parayı bulacaksınız :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM'den İsmail Heniyye ve Kassam Tugayları kararı! Hamas'tan flaş açıklama!
Uzman isim zamanlamasına dikkat çekti! Reisi'nin kazansında dikkat çeken detay...