Bayram klasiği: Acemi kasaplar hastanelik oldu!

Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı.

GİRİŞ 28.06.2023 11:44 GÜNCELLEME 28.06.2023 11:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da acemi kasaplar, kendilerini yaralayarak soluğu hastanede aldı. Hayvan yatırma ve kesme tekniklerini yanlış uygulayan acemi kasaplar kullandıkları aletler ve hayvanların boynuzları tarafından çeşitli yerlerinden yara aldı.

Sakarya’da bayramın ilk gününde hastanelerin acil servisleri kurban kesmek isterken kazayla kendini kesen vatandaşlarla doldu. Bıçak, satır ile dikkatsizlik ve acemilikte birleşince, kol ve bacaklarından yaralanan vatandaşlar Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne geldi.



"ACEMİ KASAP DERSİNİZ"

Parmağında oluşan kesik sonrasında 3 tane dikiş attıran Ahmet Cansız, "Hayvanın yüreğini alırken bulamadım, bıçağı attım ve parmağımda kesik oluştu. 3 tane dikiş var" derken, Muhittin Kumlu ise "Akacak kan damarda durmaz derler ya, kurban keserken talihsizlik oldu. Geldik dikiş attırdık. 3 veya 4 dikiş atıldı. Acemi kasap diyebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kurban bayramı biz müslümanlar için siz ne olduğu belirsizler için değil allahın emrine barbarlık diyecek kadar şükürsüz ve abdestsizsiniz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hamza isimlı kardeş bari ismini değişte öyle yaz, senin adının geldiği yerden ilahi emirle kesiyoruz kurbanı ,senin gibiler et görür kan görür ancak
    Cevapla
  • Hamza 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kurban murban işi Barbarlıktan başka bir şey degil. Millet ibadet için degil gösteriş için kan akıtıyor ve tabi gözlerini Kan bürümüş illa Can alacaklar!!!
    Cevapla
  • Recep Arda 9 ay önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun sen?
    Cevapla
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz her bayram yetiyorsunuz. Senin yediğin biftekler, pirzolalar ağaçta yetişiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi