Vali Gül, LGS’de tam puan alan öğrencilere ödüllerini verdi

İstanbul Valisi Davut Gül’ün ev sahipliğinde Liselere Geçiş Sınavı’ndan (LGS) tam puan alan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Vali Gül, LGS’de tam puan alan öğrencilere ödüllerini verdi
Vali Gül, LGS’de tam puan alan öğrencilere ödüllerini verdi
GİRİŞ 29.06.2023 15:16 GÜNCELLEME 29.06.2023 15:24

Valilik Fuaye Salonu’nda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, okul yöneticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Vali Gül, ödül takdiminin öncesinde bir süre öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti.

“ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARININ EN BÜYÜK TEMİNATI SİZLERSİNİZ”

Vali Gül konuşmasında, “Hiç şüphesiz Valilik binası birçok misafirini ağırladı. Bana göre bugün, en önemli ve en kıymetli misafirleri sizsiniz. Tarihi bir güne şahitlik ediyoruz. LGS’de İstanbul genelinde tam puan alan 111 öğrenci kardeşimizi, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Valiliğimize davet ettik. Öncelikle davetimizi kabul edip geldiğiniz için her birinize, öğrencilerimizin başarılarında en büyük pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Sizler ülkemizin en önemli değerlerisiniz.

Bugün, İstanbul’da tam puan alan öğrencilerimiz için seviniyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınlarının en büyük teminatı sizlersiniz. İnşallah, lisede de aynı başarıyı gösterirsiniz. Tıpkı bir pergel gibi ayağınızı bu topraklara basın, dünyayı tanıyın, dünyadaki tüm bilgilere erişin. Milletimiz, memleketimiz ve bu topraklar için hayırlı bir vatan evladı olun. İstanbul Valiliği ve devletimiz olarak Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği yetki ile sizlerin yanında olacağız. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Program, Vali Gül’ün İstanbul’da LGS’den 500 tam puan alan öğrencileri kutlayarak ödüllerini ve başarı belgelerini takdim etmesi ile sona erdi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi